Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uzina de țevi din Zalău, în căutare mare de operatori

Fabrica de țevi din oțel TenarisSilcotub Zalău a declanșat o acțiune de recrutări în noiembrie, cele mai multe vizând poziții de operator.

Conducerea societății a precizat că posturile disponibile sunt de operator CNC, de linii de producție robotizate, de control nedistructiv, de inspecție sau control de produs, dar și de electrician și mecanic, ca atuuri ale participanților la selecție fiind prezentate studiile și expwriența în domeniu.

Printre beneficiile menționate se numără, în afară de “salariu competitiv”, bonusuri fixe și variabile, tichete de masă, transport în comun subvenționat, masă la cantină gratuit, concediu de până la 28 de zile, instruite și autorizări pe post.   

În vară, o delegație guvernamentală a vizitat fabrica din Sălaj pentru a vedea la fața locului problemele cu care domeniul metalurgic se confruntă în perioada pandemiei. Din aceasta au făcut parte premierul Ludovic Orban; ministrul Transporturilor, Lucian Bode; ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Producătorul de ţevi industriale, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro. Societatea exportă 80% din producţie şi are ca şi clienţi companii din industria energetică și auto precum OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv.

Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive. TenarisSilcotub e cel mai important producător de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici din țară, cu sedii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transavia continuă implicarea în comunitate și sprijinirea sistemului medical în contextul crizei sanitare

Articolul următor

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 – Cel mai mare târg virtual din Europa dedicat furnizorilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share