Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transavia continuă implicarea în comunitate și sprijinirea sistemului medical în contextul crizei sanitare

Transavia este prima companie din România care a acordat sprijin financiar Spitalului Județean Alba-Iulia, în lupta împotriva COVID-19, așa cum am anunțat în 13 martie 2020.

Transavia, una dintre cele mai reputate afaceri de familie din România și liderul pieței de carne de pasăre din România, a anunțat comunitatea locală și națională, încă de la debutul crizei sanitare, că se implică cu reziliență în sprijinirea autorităților de a lupta cu epidemia de coronavirus Covid-19.

Astfel,  începând cu luna martie 2020, Transavia a asigurat  pentru Spitalul Județean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19 precum și echipamentele medicale auxiliare: echipamente și măști de protecție, medicamente și alte materiale. Au fost achiziționate, în regim de urgență ,toate cele necesare pentru testarea rapidă Covid-19 și suplimentar  a fost alocată suma de 1 milion de lei pentru echipamente, dezinfectanți, măști. În același timp, Transavia a oferit sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate. Și la nivelul companiei s-au implementat toate măsurile pentru ca impactul să fie limitat.

La nivelul anului 2020, Transavia a sponsorizat sistemul medical, prin acțiunile sale de implicare în comunitate și susținere, cu suma de 2 milioane lei.

In 17 noiembrie, compania va fi alături de Organizația Mondială a Sănătații (OMS) prin parteneriatul special cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, Cluj-Napoca,  în acțiunea de iluminat special a Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Cluj Napoca care va fi iluminată special pentru a atrage atenția asupra cancerului cervical în România și eforturile făcute de medici în lupta cu această afecțiune. Acțiunea face parte dintr-un eveniment global organizat de OMS prin care clădiri iconice din întreaga lume sunt iluminate în culoarea dedicată combaterii cancerului cervical: albastru verzui.

Implicarea în comunitate și sănătate este esențială pentru Transavia, astfel că în luna decembrie compania va publica primul raport de sustenabilitate al grupului Transavia, fiind prima companie din industria cărnii din România care își asumă și această responsabilitate.

”Ca lider rezilient și responsabil, vom păstra legătura cu comunitatea și avem convingerea că putem trece împreună peste aceste momente prin responsabilitate, încredere și disciplinădeclară Ioan Popa, președintele și fondatorul Transavia.

www.transavia.ro

https://www.facebook.com/Transavia.WellMadeinRomania/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabricanții locali de produse din cătină își vor deschide magazin

Articolul următor

Uzina de țevi din Zalău, în căutare mare de operatori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share