Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabricanții locali de produse din cătină își vor deschide magazin

Trei agenți economici și două instituții vor fi implicate într-un proiect în care participă Grupul de Acțiune Locală (GAL) Napoca Porolissum ce vizează înființarea și dezvoltarea piețelor locale exclusiv prin lanțuri scurte.

Proiectul vizează dezvoltarea comerțului cu produse din cătină și va fi desfășurat în parteneriat cu agenții economici Mik A I, Sadex Invest, Adriana Joia, alături de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca și de Liceul Teoretic Gelu Voievod Gilău.

Obiectivul nostru este integrarea unui lanț scurt de comercializare a produselor obținute din cătină ale producătorilor parteneri din localitățile Gherla și Mociu, județul Cluj, cu piaţa locală creată”, spun reprezentanții Napoca Porolissum

Lanțul scurt va presupune plasarea și comercializarea directă a produselor obținute din cătină ale producătorilor parteneri din cele două localități în cadrul unui spațiu închiriat pe perioada implementării proiectului în orașul Cluj-Napoca.

Un alt lanț scurt va presupune plasarea spre comercializare a produselor a produselor obținute din cătină ale producătorilor parteneri din Gherla și Mociu în cadrul magazinului aflat în incinta USAMV, lider în cadrul proiectului.

Teritoriul GAL Napoca Porolissum cuprinde 13 comune (Aghireșu, Beliș, Călățele, Căpușu Mare, Gilău, Izvoru Crișului, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Rîșca, Săcuieu și Sâncraiu) și un oraș (Huedin) situate în partea vestică a județului Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rezultate Black Friday: record pentru eMag și PayU

Articolul următor

Transavia continuă implicarea în comunitate și sprijinirea sistemului medical în contextul crizei sanitare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share