Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rezultate Black Friday: record pentru eMag și PayU

A Black Friday sale sign is displayed outside a makeup store at Roosevelt Field shopping mall in Garden City, New York, on Nov. 24, 2017.

Ziua de Black Friday 2020 organizată de eMAG vineri, 13 noiembrie, „a bătut toate recordurile istorice și a evidențiat schimbările comportamentului clienților,” potrivit unui comunicat al retailerului. eMAG a înregistrat, într-o singură zi, 12,4 milioane de vizite, cu 1,6 milioane peste 2019, și produse comandate în valoare de 585,7 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut.

„Este o zi istorică în evoluția comerțului online. Vineri, la 10 ani de când am lansat Black Friday în România, un număr impresionant de clienți a adoptat comerțul online ca principal mod de a face cumpărături. Ne așteptăm ca și de Crăciun să se mențină acest trend și oamenii să cumpere cadourile de sărbători tot online”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

De Black Friday clienții au cumpărat, în medie, trei produse, dintre care unul cu o valoare mai mare, iar celelalte din categorii precum fashion, obiecte de decor pentru casă, băuturi sau cadouri de Crăciun.

„Dacă acum cinci ani asistam la o revoluție în ceea ce privește device-ul de pe care oamenii comandau, comenzile din aplicație depășind atunci comenzile efectuate de pe computer, acum asistăm la o revoluție a plăților cu cardul,” potrivit comunicatului eMag. Astfel, 54,58% dintre comenzi au fost plătite online cu cardul bancar.

Cele mai multe comenzi raportate la mia de locuitori au venit din București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Sibiu, Timișoara și Brașov.

Record și pentru PayU

Black Friday 2020 a fost unul al recordurilor si pentru PayU Romania. Numărul tranzacțiilor aproape s-a dublat – de la 127.000 la peste 266.000. „Toate aceste evoluții spectaculoase ne confirmă faptul că din ce în ce mai mulți oameni au încredere în plata online și o văd ca fiind confortabilă, sigură și rapidă,” a declarat Elena Gheorghe, country manager PayU Romania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bosch va furniza 1.200 de senzori pentru sistemul CityParking

Articolul următor

Fabricanții locali de produse din cătină își vor deschide magazin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share