Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noii angajați de la Taparo vor primi salarii brute de 2.400 de lei

Producătorul de mobilă Taparo a declanșat angajări de confecționeri, tapițeri și tâmplari care vor fi remunerați cu salarii brute lunare în jur de 2.400 de lei.

Astfel, noii tapițerii vor câștiga la fabrica din localitatea Borcut 2.400 de lei brut pe lună, confecționerii, 2.270 de lei, iar tâmplarii, 2.440 de lei, conform reprezentanților societății.

Printre beneficiile menționate de Taparo se numără tichete de masă de 15 lei pe ziua lucrată, bonus de prezență și performanță de 400 de lei, ore suplimentare 175%, spor de noapte 25%, prime de Paște și de Crăciun de 300 de lei, transport gratuit la locul de muncă și instruire profesională.

În octombrie, grupul a anunțat că face angajări la societatea Eurocomfil Târgu-Lăpuș, fiind disponibile posturi de confecționeri de articole din piele și înlocuitori, electricieni de întreținere și reparații, muncitori necalificați, însă fără a specifica public pachetul salarial și de beneficii.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat în vreme de pandemie de coronavirus pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și TechTex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Olandezii de la Van Wijk și-au mutat unitatea din Argeș

Articolul următor

România în topul opțiunilor de relocare pentru companiile globale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share