Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Olandezii de la Van Wijk și-au mutat unitatea din Argeș

Grupul de transport și logistică, importator oficial în România al produselor DAF, a transferat magazinul său de piese de schimb din localitatea Bascov, în incinta Agexim Spedition.

EVW Holding a anunțat că activitatea unității din județul Argeș va funcționa pe aceeași arteră, însă într-un sediu modern. ”Datorită potențialului economic deosebit al zonei, în 2015, magazinul de piese din comuna Bascov a devenit primul exclusiv TRP din România.

Ținând cont de cerințele clienților și de nevoia continuă de a evolua, compania EVW Holding a decis că este necesar un spațiu mai mare și mai modern, dar și de o echipă nouă și profesionistă”, a transmis conducerea companiei.

În această toamnă, o altă companie din grup, Logistic E van Wijk Cluj a transferat către o nouă societate activitatea de real estate, operațiune care urmărește îmbunătățirea performanței și a profitabilității ambelor linii de business.

Noua firmă, E van Wijk Real Estate Cluj, se va ocupa cu închirierea și subînchirierea bunurilor proprii sau închiriate. Grupul a considerat ca oportună separarea celor două ramuri prin transferarea activității de real estate către noua societate. Ramura transport va rămâne în societatea divizată Logistic E van Wijk.

Furnizorul european de servicii integrate de transport și logistică are în România 400 de angajați, 182 de camioane, spații de depozitare.  Grupul cu filiale în patru țări se concentrează pe industriile farmaceutică, electronică, alimentară, retail, agro-business, marketing, construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Supeco a deschis un magazin la Oradea

Articolul următor

Noii angajați de la Taparo vor primi salarii brute de 2.400 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share