Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mall-urile Zalăului, închise în weekend

Marile centre comerciale din reședința de județ a Sălajului își desfășoară acum activitatea doar în zilele lucrătoare. Restrângerile de program sunt valabile și în orașele Jibou și Cehu Silvaniei, dar nu și în Șimleu Silvaniei.

Odată cu prelungirea prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a perioadei de carantină în Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei, măsuri de acest gen au fost luate cu privire la programul de funcționare a magazinelor alimentare și nealimentare.

Acestea sunt valabile și pentru marile centre comerciale, inclusiv a celor de tip mall, fiind însă exceptate benzinăriile și farmaciile. În perioada de carantină, toate unitățile cu restricții se închid la ora 21:00.

În cazul centrelor și parcurilor comerciale, accesul clienților este limitat la 30% din capacitatea totală de primire a clienților, cu obligativitatea păstrării unui spațiu în magazine de cel puțin 4 mp pentru fiecare client aflat în magazin. 

Totodată, complexele de tip mall din municipiu nu vor fi deschise în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, pe toată perioada carantinei. Localitatea de sub Meseș are două asemenea complexe: Zalău Value Centre și Activ Plazza. 

Diriguitorii reședinței de județ a Sălajului au cerut recent guvernului reactivarea Halei Agroalimentare Centrale, Pieței Astralis și Pieței Dumbrava Nord. Primele două funcționau în spațiu închis, iar a treia, în spațiu deschis. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Implenia va lucra la Drumul Nordului până în 15 decembrie

Articolul următor

Dacia: Trei modele iubite, la a treia generație și un super car electric

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share