Real Estate Ultimele stiri

24REAL își extinde echipa și înființează un departament specializat în rezidențial

Anul 2020 se prefigurează a fi unul al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București;

Coordonatorul diviziei rezidențial a 24REAL este Oscar Răceanu, senior broker cu experiență solidă în piața rezidențială din România;

Peste 300 de unități vor fi listate pe site-ul www.24real.ro în perioada următoare;

24REAL, una dintre cele mai dinamice agenții de consultanță imobiliară specializate în segmentul office, și-a extins echipa de specialiști și anunță înființarea unui nou departament, de rezidențial, prin care va intermedia tranzacții pentru spațiile de locuit din zonele centrale și de nord ale Capitalei.

Decizia 24REAL vine după o analiză amănunțită a ultimilor ani privind interesul tot mai crescut al clienților pentru sectorul rezidențial cât și solicitările primite constant de la clienții din sectorul office pentru acoperirea cu același profesionalism a unui nou domeniu de activitate.

„Am urmărit cu mare atenție evoluția pieței imobiliare din România, în special pentru a înființa un nou segment de activitate, și considerăm că acesta este momentul oportun pentru a aduce expertiza și know-how-ul dobândite pe zona de birouri și în sectorul rezidențial, unul care a căpătat un avânt puternic în ultimii ani. Chiar dacă perioada este marcată de multe incertitudini, noi suntem convinși că abordarea pe care o vom avea în piață, cu servicii complete și orientarea către așteptările și disponibilitatea reale ale clientului vor crea premisele unor colaborări de succes pe parcursul anilor următori. Am cooptat în echipă specialiști din sectorul rezidențial și, în funcție de evoluția cererii, avem în plan extinderea continuă a departamentului”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Coordonatorul diviziei rezidențial a 24REAL este Oscar Răceanu, senior broker cu experiență solidă în piața rezidențială din România.

„Cu cât aprofundăm mai mult procesul ce presupune achiziția unei locuințe realizăm cât de mulți factori îl definesc. Nu putem compara achiziția locuinței, care pentru mulți dintre noi are o anumită semnificație emoțională (mai ales dacă facem referire la o primă achiziție imobiliară), cu achizițiile generale din viața noastră, iar în acel moment consider că e este extrem de important să empatizez intr-un mod profesional cu cerința fiecăruia, să manageriez cu multă atenție fiecare pas și nu în ultimul rând să conștientizez complexitatea și autenticitatea fiecărui proces în parte. M-am alăturat echipei 24REAL în încercarea de a aduce expertiza dobândită în sectorul rezidențial alături de profesionalismul colegilor din segmentul office și de a construi un proiect diferit pe piața din România”, a adăugat Oscar Răceanu, senior broker 24REAL.

În prezent, portofoliul de proprietăți rezidențiale al 24REAL numără peste 100 de unități, iar în următoarele șase luni echipa se așteaptă să ajungă la peste 300 de unități listate pe portalul www.24real.ro.

„Pentru prima jumătate a anului 2021 ne propunem un ritm de 10 tranzacții încheiate cu succes pe lună. Avantajul nostru, aplicat cu succes și în departamentul office, este că ne vom putea ocupa de tot ce reprezintă perfectarea documentelor și oferirea gratuită de asistență juridică, certificare energetică, întabulare sau cadastru. Avem oferte și în regim de exclusivitate, marea majoritate ale acestora venind la recomandarea clienților mulțumiți de serviciile noastre”, a mai precizat Constantin Căpraru.

Anul 2020 se prefigurează a fi unul al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București, peste 15.000 de unități fiind estimate pentru finalul acestui an, o creștere de aproximativ 10% față de anul anterior. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INS), în primele şase luni ale acestui an au fost predate 8.528 de locuinţe noi în Bucureşti şi Ilfov, în creştere cu peste 32% faţă de perioada similară a anului trecut.

Related posts

Piața ambalajelor din România se apropie de 900 de milioane de euro: sub 15% sunt din materiale biodegradabile

Papuc Irina

Doi șefi ai Băncii Transilvania și-au vândut acțiunile pe bursă

Stefana Muresan

Dublă investiție europeană într-un proiect piscicol din Cluj

Nora Dumitrescu

Medicover, o noua clinica, in Oregon Park

Ionut Oprea

UTCN, în rankingurile internaționale ca fiind o universitate reprezentativă la nivel mondial

Stefana Muresan

Horia Brenciu este noul ambasador al brandului PROFI

redactia

Chimcomplex a lansat planurile de dezvoltare a noii Companii Române de Chimie, după preluarea Oltchim

redactia

„Tranzacțiile M&A, o perspectivă juridică și fiscală”

Papuc Irina

Bihor: 230 mil. lei pentru varianta de ocolire Aleșd Sud

Stefana Muresan

Primăria Oradea vrea o parcare “în trepte”, lângă Spitalul Judeţean

redactia

GoPharma, cresteri de pana la 10 ori in primele 6 luni

Transilvania Business

Ministrul Finanțelor, despre bugetul de stat pentru 2021: „Ne propunem ca la sfârşitul lunii ianuarie să-l definitivăm”

Ion Surdu

Contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 141 Mediaș-Bârghiș, în valoare de 19 mil. de euro, semnat de ADR Centru și CJ Sibiu

Stefana Muresan

Sălajul și-a desemnat cele mai bune firme

Nora Dumitrescu

Un start-up românesc, ce oferă soluții digitale de prezentare a ofertelor imobiliare, ales în acceleratorul Pi Labs din Marea Britanie

Ion Surdu

Sky Box, offices near Otopeni airport

Ionut Oprea

Afacerile Adeplast s-au majorat cu 20% anul trecut

Stefana Muresan

APIA a autorizat plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal. În total, peste 50 de milioane de euro

Ion Surdu

Daraban: Peste 15.000 de firme cu capital turcesc și 522 mil euro investiții directe ale Turciei în România, la nivelul lunii decembrie

redactia

Un producător de mezeluri va sponsoriza două spitale clujene

Nora Dumitrescu

Solaris va livra autobuze electrice la Sighet

Nora Dumitrescu

Expresul Brașov – Constanța va merge cu până la 160 km/h

Nora Dumitrescu

Grupul TeraPlast vrea să demareze trei investiţii în valoare de 15 milioane euro

redactia

Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 151C Tritenii de Jos – limita cu judetul Mures

Stefana Muresan

Leave a Comment