Real Estate Ultimele stiri

24REAL își extinde echipa și înființează un departament specializat în rezidențial

Anul 2020 se prefigurează a fi unul al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București;

Coordonatorul diviziei rezidențial a 24REAL este Oscar Răceanu, senior broker cu experiență solidă în piața rezidențială din România;

Peste 300 de unități vor fi listate pe site-ul www.24real.ro în perioada următoare;

24REAL, una dintre cele mai dinamice agenții de consultanță imobiliară specializate în segmentul office, și-a extins echipa de specialiști și anunță înființarea unui nou departament, de rezidențial, prin care va intermedia tranzacții pentru spațiile de locuit din zonele centrale și de nord ale Capitalei.

Decizia 24REAL vine după o analiză amănunțită a ultimilor ani privind interesul tot mai crescut al clienților pentru sectorul rezidențial cât și solicitările primite constant de la clienții din sectorul office pentru acoperirea cu același profesionalism a unui nou domeniu de activitate.

„Am urmărit cu mare atenție evoluția pieței imobiliare din România, în special pentru a înființa un nou segment de activitate, și considerăm că acesta este momentul oportun pentru a aduce expertiza și know-how-ul dobândite pe zona de birouri și în sectorul rezidențial, unul care a căpătat un avânt puternic în ultimii ani. Chiar dacă perioada este marcată de multe incertitudini, noi suntem convinși că abordarea pe care o vom avea în piață, cu servicii complete și orientarea către așteptările și disponibilitatea reale ale clientului vor crea premisele unor colaborări de succes pe parcursul anilor următori. Am cooptat în echipă specialiști din sectorul rezidențial și, în funcție de evoluția cererii, avem în plan extinderea continuă a departamentului”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Coordonatorul diviziei rezidențial a 24REAL este Oscar Răceanu, senior broker cu experiență solidă în piața rezidențială din România.

„Cu cât aprofundăm mai mult procesul ce presupune achiziția unei locuințe realizăm cât de mulți factori îl definesc. Nu putem compara achiziția locuinței, care pentru mulți dintre noi are o anumită semnificație emoțională (mai ales dacă facem referire la o primă achiziție imobiliară), cu achizițiile generale din viața noastră, iar în acel moment consider că e este extrem de important să empatizez intr-un mod profesional cu cerința fiecăruia, să manageriez cu multă atenție fiecare pas și nu în ultimul rând să conștientizez complexitatea și autenticitatea fiecărui proces în parte. M-am alăturat echipei 24REAL în încercarea de a aduce expertiza dobândită în sectorul rezidențial alături de profesionalismul colegilor din segmentul office și de a construi un proiect diferit pe piața din România”, a adăugat Oscar Răceanu, senior broker 24REAL.

În prezent, portofoliul de proprietăți rezidențiale al 24REAL numără peste 100 de unități, iar în următoarele șase luni echipa se așteaptă să ajungă la peste 300 de unități listate pe portalul www.24real.ro.

„Pentru prima jumătate a anului 2021 ne propunem un ritm de 10 tranzacții încheiate cu succes pe lună. Avantajul nostru, aplicat cu succes și în departamentul office, este că ne vom putea ocupa de tot ce reprezintă perfectarea documentelor și oferirea gratuită de asistență juridică, certificare energetică, întabulare sau cadastru. Avem oferte și în regim de exclusivitate, marea majoritate ale acestora venind la recomandarea clienților mulțumiți de serviciile noastre”, a mai precizat Constantin Căpraru.

Anul 2020 se prefigurează a fi unul al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București, peste 15.000 de unități fiind estimate pentru finalul acestui an, o creștere de aproximativ 10% față de anul anterior. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INS), în primele şase luni ale acestui an au fost predate 8.528 de locuinţe noi în Bucureşti şi Ilfov, în creştere cu peste 32% faţă de perioada similară a anului trecut.

Related posts

Clujenii de la AGM Group demarează lucrările la drumul ce va decongestiona traficul între Baciu şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Nearly thousand top projects in Poland worth €120bn

Ionut Oprea

Pandemia accelerează deciziile marilor orașe cu privire la limitarea traficului și extinderea spațiului pentru bicicliști și pietoni

Ionut Oprea

Lucrările de construire a Monumentului Unirii și pentru refacerea parcului din Cetate, investiție de 18 mil lei, încep în aprilie

Stefana Muresan

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Papuc Irina

Europa trimite 5 milioane de euro pentru renovarea școlilor din Zalău

Nora Dumitrescu

MHP Consulting Romania a semnat contractul de închiriere pentru 5.300 mp spații de birouri în Record Park

Ligia Voro

CTP își consolidează poziția de cel mai mare proprietar de parcuri logistice din zona capitalei

Ionut Oprea

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda, în grafic pentru octombrie

Stefana Muresan

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

Claudia Indreica: “Digitalizarea va reduce bugetarii, cu inserarea lor în mediul privat”

Nora Dumitrescu

Abris Capital își modernizează fabricile din Alba și Cluj

Nora Dumitrescu

Consultații “second opinion” și diagnostic precis la un click distanță

Stefana Muresan

Aeroportul Timisoara, acreditat in Romania conform cerintelor Uniunii Europene

Stefana Muresan

Totul despre învățământul profesional și tehnic din România pe meserii.ro

Traian Dan

Iulius a inceput lucrarile la UBC 3 in Openville

Ionut Oprea

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Nordis intră, ca dezvoltator, și pe segmentul rezidențial middle class, cu două noi proiecte:

Nicolae Pop

Prima companie locală de software listată la bursă va da dividende

Nora Dumitrescu

Aquaparkuri și hoteluri închise în Oradea și Băile Felix din cauza COVID 19

Traian Dan

Bucureștenii de la Supercom vor salubriza Turda

Nora Dumitrescu

Consiliul Județean Bihor va moderniza drumul turistic din zona Padiș

Traian Dan

ARTmania Events, compania care s-a ocupat de vizita Papei Francisc la Blaj, la bilanț

Ligia Voro

Brașov: 15 start-up-uri din domeniile Energie și Smart City au învățat cum să atragă investiții pentru a-și dezvolta afacerile. Primarul, în juriu

Papuc Irina

Leave a Comment