Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum arată primul complex spa din “capitala” Sălajului

Constructorul turdean Asa Cons a finalizat montajul elementelor prefabricate pentru noul centru spa din municipiul Zalău.

Compania Manager informa că are în proiect un complex de cinci stele, cu centru spa, trei bazine de înot, zonă de fitness și pentru sporturi de grup, pe str. Parcului, în apropierea primăriei. Acesta are niveluri, cu o suprafață construită de 3.900 mp. 

Termenul de execuție prevăzut era de trei ani. Centrul va oferi servicii de recuperare locomotorie în sistem ambulator, la recomandarea medicilor specialişti. Complexul va găzdui competiţii de înot, cursuri cu antrenori calificaţi şi antrenamente pentru sportivi.

Constructorul turdean cu proiecte ca Stadionul Sepsi, parcul logistic din Gilău, depozitul Ursus din Florești sau hala Midicom din Apahida a informat că va avea afaceri mai reduse cu până la 20% în acest an.

ASA Cons, parte a grupului Consolis (Ungaria), este liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale. Consolis avea 10.000 de angajați în 30 de țări și venituri de 1,3 miliarde euro în 2013.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Marquardt Sibiu navighează cu bine pe valul pandemiei

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (6) Crama La Salina

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share