București Real Estate Slider Ultimele stiri

Liebrecht & wooD anunță Liziera de Lac, cel mai ambițios proiect rezidențial din estul Bucureștiului

Liebrecht & wooD anunță Liziera de Lac, cel mai ambițios proiect rezidențial din estul Bucureștiului, ce oferă o viață în mijlocul naturii și facilități urbane avangardiste.

Faza I cuprinde 94 de case și întreaga infrastructură de facilități urbane, iar investiția se ridică la 25 de milioane de euro.

Liebrecht & wooD, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa, anunță lansarea proiectului rezidențial Liziera de Lac. Situat în sud-estul Bucureștiului, pe malul lacului Tătaru și la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny, complexul rezidențial va dispune de toate facilitățile urbane avangardiste. Prima fază a proiectului cuprinde 94 de case, cu suprafețe cuprinse între 77 și 127 metri pătrați utili, iar prețul de pornire al caselor începe de la 106.400 euro fără TVA.

“Pentru noi este mai mult decât o dezvoltare rezidențială. Este un proiect de planificare urbană sustenabilă pentru peste 13.000 de oameni și 4400 unități locative în termen de 10 ani. Avem aprobat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru 440 de unități locative, iar în prima fază a dezvoltării vor fi livrate primele 94 de locuințe împreună cu o serie completă de facilități adaptate stilului de viață contemporan,” declară Sorin Ioan Blaga, General Manager Liebrecht & wooD România. “Proiectul ține cont de toate aspectele locuirii, fiecare detaliu a fost planificat cu minuțiozitate – de la câte locuri de parcare sunt necesare, la câte facilități de agrement, la câte facilități educaționale, până la transport și un sistem inteligent de administrare a proprietății.”

Construcția proiectului Liziera de Lac a început în urmă cu doi ani. Prima etapă a fost construcția drumului de acces de 5 km care leagă nodul rutier de pe autostrada A2 de la Cernica de Frumușani. Este un drum construit de Liebrecht & wooD la standarde de drum județean. Accesul în București se face rapid, Liziera de Lac fiind la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny și de zona comercială Pallady. Totodată, pe lângă transportul public disponibil, dezvoltatorul va pune la dispoziția locatarilor transport cu microbuzele Liziera de Lac.

Proiectul a fost gândit astfel încât viitorii locuitori să se poată bucura de avantajele locuirii în mijlocul naturii, dar în același timp să beneficieze de facilități urbane avangardiste adaptate la stilul de viață contemporan. De aceea, complexul dispune de grădiniță, complex sportiv cu piscină și terenuri de baschet și tenis, zone pentru activități sportive, de relaxare și petrecere a timpului liber, un Community Hub cu spațiu pentru co-working, telemuncă și întâlniri, restaurant și cafenea, spații comerciale, farmacie și zonă de îngrijire medicală de prim-ajutor, petshop, piste de biciclete, promenadă în jurul lacului, parcări individuale și comune, securitate permanentă și stații de încărcare auto electrice. Mai mult, viitorii locatari vor dispune de un sistem inteligent de administrare a gospodăriei. Toate aceste facilități vor fi disponibile încă din primul moment în care primii rezidenți se vor muta.

Totodată Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul: 52% din complex este rezervat zonelor verzi, vor exista peste 10 ha de parcuri, 12 ha panouri solare pentru întreg proiectul, sistem independent de irigații, sistem dual de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei, reglementări care interzic utilizarea pesticidelor. Calitatea aerului va fi mereu atent monitorizată și pentru acest lucru, Liziera de Lac va dispune de instrumente pentru testarea permanentă a aerului.

În plus, proiectul Liziera de Lac are două obiective de conservare a mediului. Primul este legat de amenajarea și conservarea lacului Tătaru, iar cel de-al doilea se concentrează pe amenajarea unui parc natural care va conserva 13 ha de pădure din proximitatea proiectului.

Viitorii cumpărători vor putea alege din 7 tipuri de case cu curte, cu suprafețe cuprinse între 77 și 127 metri pătrați. Vânzările locuințelor din Liziera de Lac vor începe în martie 2021, iar primii locuitori se vor putea muta în al patrulea trimestru din 2021.

Related posts

Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție

Stefana Muresan

Asociaţie nouă pentru promovarea turismului mureşean

Stefana Muresan

Șase localități din Transilvania și Banat vor avea legături cu autostrăzile A1 și A3. Lucrările, planificate pentru 2021

Ion Surdu

Timișoara și Oradea, locul I, respectiv III pe țară la spații comerciale moderne

Traian Dan

Muncitori din Ungaria pentru fabricile din Arad

Stefana Muresan

Admitere online la ULBS în acest an. Peste 100 de locuri vor fi subvenționate de firme cu activitate în Sibiu

Ion Surdu

UVT – laureată a Galei Premiilor Elsevier: Premiul pentru Excelență în Colaborările Internaționale

Stefana Muresan

Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei pentru primele 9 luni, în creștere cu 21%

Papuc Irina

Austriecii de la Austrotherm – a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Stefana Muresan

Cei mai importanți jucători din industria agriculturii și-au dat întâlnire la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”

Papuc Irina

Casa Darvas-La Roche, cea mai originală construcție din Oradea, va fi reabilitată cu bani europeni

Stefana Muresan

Firma Famatech din Sibiu a început producția de măști și viziere

Papuc Irina

BRK Financial va intermedia obligațiunile Qualis Properties

Nora Dumitrescu

Dezbatere europeana la Sibiu

redactia

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

Aeroportul International Timisoara, inclus in serviciul Google Maps Indoor

Stefana Muresan

Proiect european de 2,5 mil. euro pentru realizarea unei piste de biciclete între Arad şi Pecica

Stefana Muresan

Cel mai mare parc din Oradea, Grădina urbană Nufărul – 20 milioane euro

Traian Dan

Peste 40 de milioane de euro, investiţii atrase de ADLO în anul 2019

Traian Dan

Aproximativ 2.800 firme cu capital maghiar, în Bihor. Biroul din Oradea al Casei de Comerţ din Ungaria, cea mai prolifică activitate dintre cele 22 din Europa centrală

Stefana Muresan

Aeroportul Charles de Gaulle, conectat cu Transilvania

Nora Dumitrescu

Pandemia generată de COVID-19 accelerează revoluția comerțului electronic și dezvoltarea segmentului de logistică

Ion Surdu

Menținerea unui nivel ridicat de implicare a angajaților, principala provocare din HR în 2020

Ion Surdu

“ALWAYS YES”, filosofia care definește SIXT Group România

Stefana Muresan

Leave a Comment