București Real Estate Slider Ultimele stiri

Liebrecht & wooD anunță Liziera de Lac, cel mai ambițios proiect rezidențial din estul Bucureștiului

Liebrecht & wooD anunță Liziera de Lac, cel mai ambițios proiect rezidențial din estul Bucureștiului, ce oferă o viață în mijlocul naturii și facilități urbane avangardiste.

Faza I cuprinde 94 de case și întreaga infrastructură de facilități urbane, iar investiția se ridică la 25 de milioane de euro.

Liebrecht & wooD, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa, anunță lansarea proiectului rezidențial Liziera de Lac. Situat în sud-estul Bucureștiului, pe malul lacului Tătaru și la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny, complexul rezidențial va dispune de toate facilitățile urbane avangardiste. Prima fază a proiectului cuprinde 94 de case, cu suprafețe cuprinse între 77 și 127 metri pătrați utili, iar prețul de pornire al caselor începe de la 106.400 euro fără TVA.

“Pentru noi este mai mult decât o dezvoltare rezidențială. Este un proiect de planificare urbană sustenabilă pentru peste 13.000 de oameni și 4400 unități locative în termen de 10 ani. Avem aprobat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru 440 de unități locative, iar în prima fază a dezvoltării vor fi livrate primele 94 de locuințe împreună cu o serie completă de facilități adaptate stilului de viață contemporan,” declară Sorin Ioan Blaga, General Manager Liebrecht & wooD România. “Proiectul ține cont de toate aspectele locuirii, fiecare detaliu a fost planificat cu minuțiozitate – de la câte locuri de parcare sunt necesare, la câte facilități de agrement, la câte facilități educaționale, până la transport și un sistem inteligent de administrare a proprietății.”

Construcția proiectului Liziera de Lac a început în urmă cu doi ani. Prima etapă a fost construcția drumului de acces de 5 km care leagă nodul rutier de pe autostrada A2 de la Cernica de Frumușani. Este un drum construit de Liebrecht & wooD la standarde de drum județean. Accesul în București se face rapid, Liziera de Lac fiind la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny și de zona comercială Pallady. Totodată, pe lângă transportul public disponibil, dezvoltatorul va pune la dispoziția locatarilor transport cu microbuzele Liziera de Lac.

Proiectul a fost gândit astfel încât viitorii locuitori să se poată bucura de avantajele locuirii în mijlocul naturii, dar în același timp să beneficieze de facilități urbane avangardiste adaptate la stilul de viață contemporan. De aceea, complexul dispune de grădiniță, complex sportiv cu piscină și terenuri de baschet și tenis, zone pentru activități sportive, de relaxare și petrecere a timpului liber, un Community Hub cu spațiu pentru co-working, telemuncă și întâlniri, restaurant și cafenea, spații comerciale, farmacie și zonă de îngrijire medicală de prim-ajutor, petshop, piste de biciclete, promenadă în jurul lacului, parcări individuale și comune, securitate permanentă și stații de încărcare auto electrice. Mai mult, viitorii locatari vor dispune de un sistem inteligent de administrare a gospodăriei. Toate aceste facilități vor fi disponibile încă din primul moment în care primii rezidenți se vor muta.

Totodată Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul: 52% din complex este rezervat zonelor verzi, vor exista peste 10 ha de parcuri, 12 ha panouri solare pentru întreg proiectul, sistem independent de irigații, sistem dual de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei, reglementări care interzic utilizarea pesticidelor. Calitatea aerului va fi mereu atent monitorizată și pentru acest lucru, Liziera de Lac va dispune de instrumente pentru testarea permanentă a aerului.

În plus, proiectul Liziera de Lac are două obiective de conservare a mediului. Primul este legat de amenajarea și conservarea lacului Tătaru, iar cel de-al doilea se concentrează pe amenajarea unui parc natural care va conserva 13 ha de pădure din proximitatea proiectului.

Viitorii cumpărători vor putea alege din 7 tipuri de case cu curte, cu suprafețe cuprinse între 77 și 127 metri pătrați. Vânzările locuințelor din Liziera de Lac vor începe în martie 2021, iar primii locuitori se vor putea muta în al patrulea trimestru din 2021.

Related posts

CFR: Licitatie pentru servicii de consultanta pentru reabilitarea tronsonului Brasov-Simeria; se va circula cu 160 km/h

Stefana Muresan

Operatorul național Transgaz va gestiona gazoductul Maramureș – Moldova

Nora Dumitrescu

S-a stabilit cine adună gunoiul din Bihor: RER Vest, Salubri și AVE

Traian Dan

Sălajul își face drumuri modernizate de 90 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Centrul de Oncologie OncoHelp va deveni cel mai mare Centru de Radioterapie din România

Nicolae Pop

Pălinca produsă în Odorheiul Secuiesc, Sfântu Gheorghe și Bădăcin le-a luat europenilor toate medaliile

redactia

INS: Afacerile din comerțul cu autovehicule și motociclete, în creștere în acest an

Papuc Irina

Ceasul recordurilor. Licitație în exclusivitate la Artmark

Nicolae Pop

CNAIR: Au început lucrările pe DN 76 (Deva – Oradea). Contract de 12 mil. euro, antreprenor – asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD

redactia

Primaria Cluj-Napoca va achizitiona 22 de tramvaie noi, contract de 190 mil. lei – 85% fonduri europene

Stefana Muresan

Universitatea Babeș-Bolyai, reprezentanţă în Japonia

Stefana Muresan

Rezervele internaționale ale României, valută plus aur, 40.269 milioane de euro

Traian Dan

ATP Exodus va face verificări gratuite mașinilor din lupta cu coronavurusul

Nora Dumitrescu

Proiectul 'Alba Iulia Smart City 2018' sau despre cum Alba Iulia a ”deschis ușile viitorului”

Stefana Muresan

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ TB – Viitorul Europei, discutat în cadrul unei conferințe internaționale la Sibiu

Stefana Muresan

CJ Cluj: Lucrări de reabilitare a drumului județean Gilău – Someșul Rece – Marisel

Stefana Muresan

Property Investment Forum 2016

Ionut Oprea

Premieră în cadrul UBB: Înscriere la admitere cu numere de ordine eliberate, monitorizate și programate online

Stefana Muresan

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

Nicolae Pop

Regina Maria preia Biostandard Oradea şi Clinica Gastro Center Craiova

Traian Dan

AFI Europe România închiriază 2.000 mp din AFI Tech Park către GAME WORLD GROUP

Ionut Oprea

Therme București obține cel mai înalt nivel de certificare LEED® pentru o construcție nouă

Stefana Muresan

Proiecte în valoare de jumătate de miliard de euro, contractate prin Regio-POR 2014-2020, în Regiunea Vest

Stefana Muresan

TU cât de pregătit eşti să INTRI la pensie?

A. I.

Leave a Comment