Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acord pentru drumul expres Baia Mare – Jibou

La Zalău a fost semnat acordul de asociere în vederea realizării drumului expres Baia Mare – Jibou (42 km), în prezența autorităților județene și a reprezentanților guvernului.

Maramureșul este vitregit în ceea ce înseamnă conectivitatea rutieră. Drumul Expres Baia Mare – Jibou are o valoare de 423 de milioane de euro. 

În Planul Național de Redresare și Reziliență sunt cuprinse sumele necesare pentru drumurile expres Baia Mare – Jibou și Baia Mare – Satu Mare”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Guvernul a emis o ordonanță pentru a sprijini astfel de inițiative și a da posibilitatea autorităților locale să se asocieze între ele pentru a demara proiecte mari, pentru a realiza studii de fezabilitate, pașii tehnici, inclusiv achizițiile.

Echipe de experți din CJ Maramureş și Sălaj vor colabora cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în vederea întocmirii studiului de fezabilitate, iar ulterior vor depune cerere de finanțare pentru implementarea proiectului Baia Mare – Jibou.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Foodpanda și-a extins operațiunile în șapte orașe din Ardeal și Banat

Articolul următor

Cum funcționează rotirile gratuite?

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share