Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Foodpanda și-a extins operațiunile în șapte orașe din Ardeal și Banat

Cea mai mare platformă de food delivery din România a anunțat că șapte localități din Transilvania și Banat au devenit operaționale. Ele sunt Arad, Satu Mare, Alba Iulia, Deva, Bistrița, Sebeș și Zalău.

În ultimele șase luni, pe fondul pandemiei și a extinderii accelerate pe plan local, numărul comenzilor pe platformă s-a dublat. Compania a pus în practică o strategie de creștere pentru a sprijini restaurantele și comercianții afectați de măsurile impuse de autorități în pandemie.

În 2020, Foodpanda și-a mărit flota cu 3.000 de noi livratori la nivel național, pregătiți să livreze un volum ridicat de comenzi și asigurând astfel infrastructura necesară pentru cererea ridicată din această perioadă.

„Suntem de părere că tendința de a comanda online se va menține și vedem foarte mult potențial și în orașele mai mici, unde există un apetit foarte mare pentru serviciile noastre”, a declarat Andreea Petrișor, managing director al Foodpanda România. 

În zona Transilvania-Banat compania era deja prezentă în Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș, Baia Mare. Compania este parte a grupului Delivery Hero. Principalii săi competitori naționali sunt Glovo, Takeaway, Bolt, Tazz by Emag.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Erbașu, Concelex și Tera Gaz vor construi “conservatorul” din Mănăștur

Articolul următor

Acord pentru drumul expres Baia Mare - Jibou

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share