Advertorial Hobby/Timp liber

Cum funcționează rotirile gratuite?

Fă-ți cont de utilizator și primești 30 de rotiri gratuite la slotul preferat. Sau 50 de rotiri gratuite atunci când faci primul depozit în contul tău de membru. Intră și tu în comunitatea jucătorilor de noroc al cazinoului nostru și ai parte de multe rotiri gratuite fără depunere drept bonus de bun venit.

Așa sună ofertele de celor mai multe cazinouri online cu renume, de care te poți bucura atunci când alegi să joci pe platformele lor. Dar dacă te întrebi ce sunt rotirile gratuite, cum funcționează și ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lor, noi am pus cap la cap acest ghid în care o să găsești toate informațiile necesare legate de rotirile gratuite.

Ce sunt rotirile gratuite?

 Încearcă să vizualizezi, imaginându-ți ultimul slot la care ai pariat și cum arată acesta. Pe lângă tematica super interesantă și grafica excelentă de care dau dovadă sloturile populare ale momentului, trebuie să ne uităm puțin la felul în care este construit el. Ai la dispoziție un număr de role ce se rotesc și linii de joc, care printr-o multitudine de combinații ale simbolurilor, îți aduc câștigurile dorite.

Pentru fiecare rotire efectuată a rolei, jucătorul plătește o anumită sumă prin miza aleasă inițial de acesta. Iar aici intră în discuție magia cazinourilor online, care îi oferă jucătorului ceva ce un cazinou stradal nu face în mod normal: rotiri gratuite.

Așadar, o rotire gratuită este acea rotire a rolei slotului, pentru care nu trebuie să plătești. Drept urmare, fără să existe o miză, câștigurile de care ai parte în urma combinațiilor declanșate de rotirea gratuită, îți intră automat în cont. Fii atent totuși la termenii și condițiile ofertelor promoționale ce-ți aduc rotiri gratuite, deoarece, la fel ca majoritatea bonusurilor, există posibilitatea de a avea cerințe de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a-ți putea retrage câștigurile.

 

Cum funcționează rotirile gratuite?

Rotirile gratuite funcționează după un principiu foarte simplu: o rotire normală a rolelor de slot din timpul tău de joc, ce nu percepe cota clasică a pariului stabilit ci se activează în mod complet gratuit, însă cu șanse egale de câștig precum o rotire obișnuită.

Aceste rotiri gratuite se pot comporta ușor diferit, în funcție de proveniența lor.

În primul rând, există posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite în timp ce pariezi la slotul tău favorit. Îți alegi slotul sau sloturile la care vrei să-ți încerci norocul, îți setezi miza per rotire și îi dai drumul la joc. Unele combinații de simboluri te pot premia cu o rotire gratuită. În acest caz, pe ecran o să poți vedea în timp real câștigul primit, astfel încât următoarea rotire efectuată este cea gratuită. Mai mult de atât, rotirile gratuite acordate în timpul jocului pot declanșa mai multe rotiri gratuite la rândul lor, drept bonus.

În momentul în care jucătorul dispune de rotiri gratuite de pe urma unei promoții, acestea sunt dispuse în contul de membru și devin vizibile în momentul alegerii slotului. Drept urmare, primele rotiri la care jucătorul are acces sunt cele gratuite.

 Cum poți face rost de rotiri gratuite.


Așa cum am menționat deja, marile cazinouri online se întrec în promoțiile și ofertele pe care le pregătesc pentru jucătorii lor. Acestea pot să se regăsească sub formă de bonusuri în bani reali, oferte care-ți înapoiază primul depozit în proporție de 100% sau rotiri gratuite. Uneori poți avea parte de orice combinație între tipurile de promoții iar acestea să-ți fie puse la dispoziție sub formă de pachete de bun venit, atunci când îți faci un cont de utilizator. Alteori te poți bucura de astfel de oferte periodic, în funcție de sezon, sau drept răsplată pentru loialitatea ta.

Indiferent de motivul pentru care ți-e acordat un astfel de bonus, rotirile gratuite bucură orice tip de jucător. Avand în vedere că sloturile video reprezintă cea mai iubită modalitate de a petrece timp la cazinou (online sau stradal), atunci există o competiție mare între cazinourile cu renume. Cazinourile tind să aibă o reputație bună atunci când oferă un număr mai mare de sloturi, acestea să vină de la uriașii distribuitori din industrie și să fie întotdeauna nu doar interactive dar și să prezinte cât mai multe caracteristici ce pot întoarce jocul în favoarea jucătorului. Asta înseamnă o cotă RTP (returnare la jucător) avantajoasă și abilități speciale ale slotului de a premia jucătorul în timp real – adică bonusuri în bani sau mult doritele rotiri gratuite.

Dar ce poți face mai exact pentru a pune mâna pe cât mai multe rotiri gratuite? Punctul de plecare constă în a analiza oferta cazinourilor de pe piață. Vezi ce fel de promoții sunt disponibile și numărul de rotiri gratuite pe care ți le pun la dispoziție. Recomandarea noastră este să alegi doar cazinourile online legale și licențiate de ONJN, pentru a avea parte de o experiență de joc sigură și corectă, ce-ți va aduce oferte promoționale reale.

După ce ai identificat promoția cu rotiri gratuite care ți se potrivește, este necesar să verifici termenii și condițiile acesteia. De cele mai multe ori, atunci când îți sunt acordate rotiri gratuite, acestea impun diferite reguli. Și aici este vorba fie de condițiile de rulaj necesare înainte de a putea retrage câștigurile provenite de pe urma folosirii lor sau de jocurile la care poți să folosești rotirile. Unele cazinouri limitează rotirile gratuite primite la promoție la câteva jocuri, poate cele mai populare dintre cele existente în librăria lor de gambling. În orice caz, este important să știi totul despre cum se folosesc rotirile gratuite și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a te bucura de câștigurile dobândite de pe urma lor.

Un alt tip de promoție atât de căutat de jucători este cea care îți aduce rotiri gratuite fără depunere. Lipsind obligativitatea de a face un depozit, ai astfel acces la cele mai cool sloturi ale momentului, la care să-ți încerci norocul pe banii cazinoului, datorită rotirilor gratuite. În acest fel, pe lângă multă distracție, te poți alege cu o sesiune de joc captivantă, din care să faci bani, fără nici cea mai mică investiție din partea ta.

Related posts

„Comoara din Defileul Crișului Repede”, un nou film despre Pădurea Craiului

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] #TheRoadThatUnites is an NGO with the Authorities

Transilvania Business

Erste Group, partener principal oficial al Finalei League of Legends (LEC)

Traian Dan

Street Food Festival revine la Oradea în perioada 9 – 11 octombrie 2020

Traian Dan

Baza sportivă Dinamo din Satu Mare redevine funcționabilă

Gruita Ienasoiu

Aquaparkuri și hoteluri închise în Oradea și Băile Felix din cauza COVID 19

Traian Dan

Cum te ajută Gothaer să-ți protejezi viața în timpul pandemiei

gabriela.belean

Inițiativă unică la nivelul județului Harghita: o singură cartelă de acces pentru șase pârtii

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] Equestrian Tourism in Covasna

Transilvania Business

Aproape 7 milioane de lei pentru realizarea Piațetei Nufărul din Oradea

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Borgo Pass. The place where Stoker placed Dracula

Transilvania Business

[Enjoy Transylvania!] Piata Unirii și Cetatea Oradiei

Traian Dan

Simona Halep continua sa puna Romania pe harta mondiala a tenisului

Tirdea Ionut

Lime România introduce abonamentul de 18 lei pentru un număr nelimitat de închirieri a trotinetelor electrice timp de o săptămână

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] The Hunting Museum in Ibăneşti, a symbol of Transylvania’s fauna

Alexandru Toth

Pensiunea Rose Hip Hill – Blessings and goodwill

Ioan Sandor

BOTEZ: Avocatul mureșean Vasile Costea și a sa “Gură de rai” de la Sântu (FOTO)

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Visit Cluj – an imaginary trail of landmarks

Transilvania Business

NEPI Rockcastle, măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului

Ligia Voro

Târgul Meşterilor Populari, ediția a XXVII-a, în weekend, la Oradea

Traian Dan

Organizatorii de evenimente, librăriile și editurile primesc bani de la Guvern

Traian Dan

Muzeul Țării Crișurilor fuzionează cu Muzeul Orașului Oradea

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Concepte de arhitectură în Transilvania (5): Rimetea, satul-muzeu

Transilvania Business

[Enjoy Transylvania!] Unirii (Union) Square and the Oradea Citadel

Traian Dan

Leave a Comment