Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat Agenția de știri ”Dor de dor – Vocea Diasporei”,

În data de 1 decembrie a fost lansată Agenția de știri ”Dor de dor – Vocea Diasporei”. Aceasta poate fi accesată la adresa: http://www.dordedor.online.

Agenția se va axa pe știri din toate zonele diasporei românești și din România, militând și acționând pentru drepturile românilor de pretutindeni. Agenția nu va publica știri de can-can, bârfe, fake news, prin urmare nici o informație care denigrează spiritul și demnitatea românilor și a României. ”Trustul media ANIMA”, cel care a lansat agenția, este independent, neafiliat niciunei organizații politice sau de orice altă natură.

Trustul, aflat la început de drum, care funcționează ca un ONG românesc, nu este finanțat sau subvenționat de nimeni, toți cei care lucrează sau vor să lucreze în cadrul organizației o fac benevol. În prezent, trustul și Agenția de știri ”Dor de dor – Vocea Diasporei” are corespondenți în România, Europa, Israel, SUA, Canada, Republica Moldova, Liban, Iordania, Emiratele Arabe Unite, America de Sud. Trustul media ”ANIMA” deține postul ”Radio Anima” și, în curând va lansa și postul ”Anima TV.

Vom fi mereu alături de românii de pretutindeni și am fi fericiți să fiți alături de noi și împreună să devenim cei mai buni prieteni, să acționăm și să ne rugăm împreună pentru soarta cea bună pe care o merită din plin românii și România. LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!”, transmite Nando Mario Varga, președinte – director general al ”Trustului Media Anima”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Scădere a activității în construcții și servicii în noiembrie – ianuarie

Articolul următor

500 de milioane de euro, ajutor de stat, pentru întreprinderile din HoReCa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share