Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai modern studio de televiziune din țară, ridicat lângă Zalău

Operatorii de televiziune RCS & RDS și Hora TV vor da în folosință anul viitor unul dintre cele mai moderne studiouri din România, la una dintre ieșirile din reședința de județ a Sălajului.

Vasile Coca, fondatorul Hora TV, post deținut în parteneriat cu compania de telecomunicații RCS & RDS, a anunțat că în Zalău se amenajează la ora actuală cel mai modern studio de televiziune din țară, conform Sălajul Liber.

Acesta va fi folosit de către postul de televiziune Hora TV, care este cel mai urmărit canal pe nișa de muzică populară și folclorică din România. Studioul se ridică la ieșirea din Zalău spre localitatea Aghireș și va fi dotat cu aparatură de ultimă generație. La ora actuală lucrările sunt executate în proporție de 50%.

Reprezentanții Hora TV au precizat că lucrările se vor finaliza în 2020. „Vom avea probabil cel mai modern studio de televiziune din România. Muncim la el. Va fi dotat cu cea mai nouă tehnologie, iar în luna mai a anului viitor vrem să facem inaugurarea”, a declarat Vasile Coca. El deține 50% din acțiunile postului TV.

Hora TV este o televiziune care promovează folclorul autentic românesc şi al naţionalităţilor conlocuitoare, tradiţiile, obiceiurile străvechi, portul, cântecul şi jocul popular. Acesta a fost înființat de omul de afaceri sălăjean Vasile Coca.

Postul îşi propune promovarea cântecului popular din zonele etnofolclorice: Transilvania şi Banat, emisia fiind permanentă. Postul este inclus în rețeaua RCS-RDS şi în pachetul de programe al sistemelor DTH cu titulatura Digi TV.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Văile Sălajului, conectate la șosele de mare viteză

Articolul următor

Zonă de agrement de 4,7 milioane de euro în centrul Turzii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share