Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crapii de Satu Mare vor ajunge în marile magazine din Ardeal

Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș și Cluj-Napoca sunt primele orașe din Transilvania și Banat vizate de expansiunea producătorului de pește din localitatea Adrian, cu proiecte europene de 4 milioane de euro.

Piscicola SA, societate din județul Satu Mare, și-a mărit piața de desfacere cu 15 orașe noi din 11 județe, iar extinderea va continua la nivel național cu logistica de livrare proprie. Ca urmare a unui parteneriat cu un important retailer european, în afară de orașele menționate, Piscicola va mai livra crap viu în Iași sau București.

Extinderea activității comerciale și rețelei de distribuție prin parteneriate strategice fac parte din proiectul său de dezvoltare, cu sprijinul companiei de investiții ROCA. 

„Față de aceeași perioadă a anului trecut, cifra de afaceri a Piscicola a crescut de patru ori. Obiectivul este să aducem compania în top cinci producători de pește din România”, a declarat Ioan Ghere, director general al Piscicola.

Societatea derulează trei proiecte pe fonduri europene, cu o valoare nerambursabilă de 4 milioane de euro. Acestea se referă la amenajarea întregii suprafețe de luciu de apă, în vederea utilizării capacității totale a fermei piscicole și la achiziția de echipamente ce vor crește capacitatea de livrare și eficiența companiei.

Piscicole își propune o dezvoltare pe zona de creștere a peștelui și de procesare, unde are certificări și există potențial de dezvoltare. ROCA Investments se va implica în activitatea comercială și în managementul financiar. Piscicola creşte 10 specii de pește, pe 311 ha.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parc industrial lângă viitoarea centură a Sighetului

Articolul următor

Startup de inteligență artificială din Cluj, finanțat de EIT Health

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share