Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parc industrial lângă viitoarea centură a Sighetului

Un parc industrial se profilează în județul Maramureș, odată cu realizarea variantei ocolitoare a municipiului Sighetu Marmației.

Proiectul variantei ocolitoare a municipiului va deschide porțile spre dezvoltarea Maramureșului Voievodal, susține administrația județeană. La ședința extraordinară a Consiliului Județean (CJ) a fost supus aprobării proiectul de realizare a variantei de ocolire Sighetu Marmației.

Acest proiect va atrage investiții în zonă și va crea posibilitatea realizării unui parc industrial, conform conducerii CJ Maramureș. Proiectul vizează 15 km de centură rutieră, obiectiv care va face legătura între Drumurile Naționale 18 și 19, precum și cu viitorul pod peste Tisa.

”Am supus votului CJ parteneriatul cu Primăria Sighetu Marmației pentru realizarea variantei ocolitoare, din fonduri europene. Studiul de fezabilitate pentru acest proiect va fi făcut în parteneriat cu primăria, fiecare parte implicată alocând 177.500 de euro. 

Banii urmează să fie recuperați din fondurile europene aflate la dispoziția României”, a specificat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul din Stuttgart va avea o parcare complet automată și fără șofer

Articolul următor

Crapii de Satu Mare vor ajunge în marile magazine din Ardeal

Citește și:
Citeste mai mult

Viață lungă, vie Via Transilvanica

În 2018, atunci când România celebra 100 de ani de la Marea Unire, Tășuleasa Social, organizația originară din…
Citeste mai mult

CESAROM a lansat Pro Club

Noua platformă online este dedicată profesioniștilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor. Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share