Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florin Jianu, reales preşedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători

În data de 27 noiembrie 2020 a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători – JEUNE, în cadrul căreia s-au derulat alegerile JEUNE pentru perioada 2020-2023. În cadrul alegerilor, Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR a fost reales în funcţia de preşedinte de onoare pentru perioada 2020-2023, iar Daniel Urîtu, prim-vicepreşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) şi membru al Biroului Permanent al CNIPMMR, a fost ales pentru funcţia de vicepreşedinte al JEUNE.

Noul preşedinte al organizaţiei va fi Alberto Carvalho Neto din Portugalia (AJEPC).

Alegerea lui Florin Jianu şi a lui Daniel Urîtu în structura de conducere a JEUNE arată faptul că România înregistreaza progrese în dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, fiind astfel un exemplu de bună practică. Ocuparea celor două funcţii este importantă pentru România mai ales în contextul pandemiei COVID-19, în care mediul de afaceri, şi în special tinerii întreprinzători, se confruntă cu probleme majore în menţinerea afacerilor şi a locurilor de muncă.

Reconfirmarea în poziţia de preşedinte de onoare a celei mai importante organizaţii europene a tinerilor antreprenori mă onorează şi, în acelaşi timp, mă obligă să susţin în continuare ecosistemul european al start-up-urilor şi noilor iniţiative antreprenoriale. De aceea, propunerea pe care am făcut-o colegilor a fost de a susţine un program intitulat «1 Million Startups in Europe» , un program European care să susţină crearea şi finanţarea în 5 ani a unui million de start-up-uri în întreaga Europă. Acest program este cu atât mai necesar în această perioadă pentru a ajuta Europa să iasă din criză, pentru a susţine iniţiativele tinerilor şi un nou suflu în economia Europeană”, a declarat Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul de Oncologie OncoHelp din Timișoara inaugurează cel mai modern ambulatoriu de radioterapie din vestul țării

Articolul următor

Zona verde de la Expo Transilvania va fi revitalizată

Citește si:
Total
0
Share