Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lăptăria cu Caimac intră în băcăniile din Transilvania

Producătorul de lactate din Ialomița și-a mărit aria de distribuție în zona Transilvaniei, prin intrarea în magazine și băcănii.

Obligațiunile corporative emise de Agroserv Măriuța, societatea care produce lactatele cu brandul Lăptăria cu Caimac, au început tranzacționarea pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

Aceasta este o societate cu activitate integrată, cuprinzând o fermă de câmp, pe care exploatează 3.000 ha de teren cultivat cu cereale și plante oleaginoase, şi o fermă de vaci, fiind producător de lactate. Ferma de vaci are un efectiv de 2.800 de capete.

Brandul Lăptăria cu Caimac și-a dezvoltat distribuția și în rețele independente de magazine din țară, precum Panemar (Cluj), Diana (Vâlcea și Gorj), Ana Pan (București), Fraher (Tulcea), în băcănii, magazine de proximitate și tradiționale, în restaurante, dar și în marile rețele comerciale.

Managementul societății estimează că veniturile vor totaliza 70 milioane lei în 2020, iar pentru 2025 estimările indică venituri de 142 de milioane. În acționariat se regăsesc Mădălina Oana Cocan – 98%, Adrian Cocan – 1% și Nicușor Șerban – 1%.

Panemar s-a extins în mai multe locații din Cluj-Napoca, Turda, Oradea. Societatea este controlată de Nicolae Chiorean (95%). Lanțul va ajunge la 40 magazine și deţine o fabrică proprie, cu o capacitate de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unul dintre cei mai mari retaileri online din România începe livrarea prin Poșta Română

Articolul următor

Parteneriat Mastercard și TransferGo valabil și în România pentru transferuri internaționale de bani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share