Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unul dintre cei mai mari retaileri online din România începe livrarea prin Poșta Română

Unul dintre cei mai mari retaileri online din România, elefant.ro, oferă clienților săi, începând cu data de 7 decembrie 2020, posibilitatea de a comanda produsele preferate cu livrare prin oficiile Poștei Române. Cele două părți au semnat recent un parteneriat.

„Prin intermediul acestui parteneriat cu Poșta Română dorim să oferim tuturor clienților elefant.ro acces la opțiuni variate de livrare, indiferent unde se află. Am ascultat mereu vocea clienților și, în ultimul an, am investit o mare parte din eforturile noastre de dezvoltare către îmbunătățirea experienței acestora, de la primul click pe site până când intră în posesia produselor comandate”, explică Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

La rândul său, Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a spus că parteneriatul cu elefant.ro este „extrem de important în strategia Poştei Române de a-şi extinde cota de piaţă pe segmentul comerţului online”. „Ne îndreptăm permanent către zona de clienţi netradiţională a Poştei Române, iar parteneriatul cu elefant.ro ne reconfirmă ca avem capacitatea de a ne adapta rapid la schimbările de pe piaţa serviciilor poștale”, a adăugat Grigorescu.

La nivel de logistică, elefant.ro deține un centru de fullfilment în apropierea Bucureștiului, a cărui suprafață a fost majorată cu 30% în cursul acestui an. În total, compania deține în prezent peste 8000 mp de spații logistice. Odată cu dezvoltarea centrului de fullfilment, a crescut și echipa alocată operațiunilor logistice depășind în acest moment o pondere de 30% la nivel de companie.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

HyperSurfaces și Artiness câștigă cea de-a XI-a ediție a Open Innovation Contest a NTT DATA

Articolul următor

Lăptăria cu Caimac intră în băcăniile din Transilvania

Citește si:
Citeste mai mult

Untold își caută 2.000 de voluntari

Organizatorii Untold au declanșat o campanie de recrutare de voluntari, necesarul estimat pentru cele patru zile de festival…
Total
11
Share