Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat Mastercard și TransferGo valabil și în România pentru transferuri internaționale de bani

Mastercard și TransferGo au anunțat un parteneriat prin care permit clienților din 20 de țări europene, inclusiv din România, să facă transferuri internaționale de bani de pe orice card sau cont bancar direct pe un card de debit sau credit Mastercard.

Cu ajutorul soluției Mastercard SendTM, utilizatorii TransferGo pot transfera acum bani aproape în timp real – timpul necesar finalizării tranzacției fiind diferit, în funcție de procesarea de către instituția emitentă a cardului – către posesorii de carduri Mastercard din Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Regatul Unit, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina și Ungaria. Plata se poate realiza folosind orice card sau cont bancar direct pe un card Mastercard emis în aceste țări.

Potrivit reprezentnaților Mastercard, doar în septembrie și octombrie TransferGo și-a dublat volumul de tranzacții în Ucraina și Rusia, în cazul transferurilor directe pe un card bancar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lăptăria cu Caimac intră în băcăniile din Transilvania

Articolul următor

Cum a fost anul 2020 pentru unul dintre cei mai importanți producători de cosmetice din România: creștere de 73% a vânzărilor online

Citește si:
Citeste mai mult

Industria auto și digitalizarea

Ideea unor vehicule complet digitalizate și autonome nu mai este o chestiune de posibilitate, ci mai degrabă o…
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Total
0
Share