Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase obiective din Transilvania, finanțate de Compania Națională de Investiții

Mai multe complexe și baze sportive, dar și un cinematograf din zona Ardealului vor fi construite sau reabilitate prin finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI).

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a confirmat 24 de protocoale de predare-primire a amplasamentelor pentru aceste obiective. Cele din Transilvania vizează construirea de săli de educație fizică școlară în localitățile Băcia (județul Hunedoara) și Mediaș (județul Sibiu), la Școala Gimnazială Mihai Eminescu și la Școala Gimnazială nr. 7.

În localitatea Bistra (județul Maramureș) se va ridica o sală de sport școlară, iar la Ocna Mureș (Alba) va fi amenajat complex sportiv în zona bazei de tratament și agrement. Pe lista CNI mai figurează reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Cinematografului Patria, din municipiul Reghin (județul Mureș), un proiect în valoare de 2,4 milioane de euro.

Proiectele vor fi finanțate prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social. CNI este o companie pe acțiuni cu capital de stat. Societățile ce au participat la realizarea capitalului său inițial sunt CFR Marfă, Administrația Porturilor Maritime Constanța, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Administrația Canalelor Navigabile Constanța, Administrația Porturilor Dunării Maritime Galați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nagarro vrea să recruteze 50 de IT-iști la nivel național

Articolul următor

Împăduriri pe aproape 125 de ha în Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share