Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum arată noul sediu al NTT DATA din Brașov

Specialiștii de la Morphoza au realizat designul noului centru din orașul Brașov al companiei informatice NTT DATA Romania.

Birourile sunt amplasate la etajele 6 și 7 ale complexului office AFI Park Brașov și oferă o vedere spectaculoasă asupra orașului, au relatat designerii clujeni. 

Reprezentanții Morphoza spun că obiectivul lor a fost de a crea un mediu adecvat în care echipa de informaticieni să colaboreze, să inoveze și să performeze, păstrând în același timp identitatea mărcii și reflectând valorile și viziunea companiei de IT printr-un concept de design unic.

Pardoseala și tavanul sunt inspirate din mediul montan, iar etajul 7 conține elemente personalizate, precum un telescaun. Sediul dispune de săli de întâlnire mici, sală de conferințe mari, cabine de telefon, zone de comunicare și de jocuri. 

Opțiunile de amenajare au un design ergonomic. Compania clujeană a dublat numărul de noi locuri de muncă disponibile, iar cifra sa de afaceri va depăși 100 de milioane de euro în acest an, conform estimările managerului său, Daniel Metz.

Fosta EBS România este, din 2013, parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. NTT DATA este lider furnizor de servicii IT cu sediul la Tokyo și filiale în 40 de țări. Filiala din România se află în top cinci companii informatice din județul Cluj, alături de Endava, Softvision, Betfair și Iquest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PIB a crescut în termeni reali cu 5,6% în trimestrul III 2020 față de trimestrul II

Articolul următor

Castelul de la Ciucea, recâștigat de Județul Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share