Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitorii internaționali din Cluj s-au aliat oficial

Cinci oameni de afaceri au oficializat Asociația Investitorilor Străini din Cluj (AISC), organizație care să reprezinte mediul internațional de business în fața autorităților locale.

Structura inițială, Cluj International Business Committee, a fost fondată de Antonio Patane (Italia), Carl Widell (Suedia), Ludger Thol (Germania), Shajjad Rizvi (Marea Britanie), Wouter Reijers (Olanda), însă recent organizația s-a formalizat juridic sub numele de AISC.

Consiliul de administrație este format din persoane cheie din lumea de afaceri internațională a Clujului, calitatea de membru fiind deschisă. Obiectivele sunt încurajarea colaborării cu autoritățile locale, sprijinul economiei locale cu noi investiții străine, dialogul cu întreaga comunitate, menținerea Clujului în topurile orașelor europene cu un nivel ridicat de trai.  

Acestea au fost prezentate la evenimentul Meet the Mayor, în care 100 de oameni de afaceri au discutat cu edilul Emil Boc și cu Emilia Botezan, șeful biroului relații externe și investitori al primăriei, strategia municipalității și investițiile pe termen mediu și lung din zona metropolitană.

Ei au concluzionat că viitorul orașelor va fi reprezentat de cuvintele cheie verde, digital, rezilient. Mediul de afaceri și autoritățile vor derula proiecte și vor colabora pentru a continua evoluția Clujului. Temele dezbătute au fost dezvoltarea urbană, proiectele administrației, felul în care primăria poate răspunde nevoilor specifice străinilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

2 milioane de turiști în anul 2021 pentru România cu ajutorul Diasporei

Articolul următor

World of Hand Tools se alătură comunității P3 Bucharest A1. Tranzacția a fost intermediată de JLL România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share