Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

World of Hand Tools se alătură comunității P3 Bucharest A1. Tranzacția a fost intermediată de JLL România

DCIM100MEDIADJI_0059.JPG

P3 Logistic Parks (“P3”) extinde comunitatea P3 Bucharest A1 prin semnarea unui nou contract de închiriere cu World of Hand Tools, parte a holdingului internațional ToolsWorld. Tranzacția presupune 5.850 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri și fost intermediată de JLL România.

Sînziana Pardhan, managing director P3 în România, spune: „În ultimii doi ani un număr de 12 clienți noi s-au alăturat parcului nostru logistic și suntem încântați să extindem comunitatea P3 cu încă un partener puternic precum World of Hand Tools. Le mulțumim că au ales P3 Bucharest A1 ca centru principal pentru operațiunilor lor de distribuție din România. Segmentul de scule și unelte a crescut mult în ultima perioadă, având ca bază apetitului românilor pentru activitățile de tip DIY. Mai mult, anul acesta, când o lume întreagă a facut saltul de la munca de birou către telemuncă, accentul a fost pus pe transformarea locuințelor, grădinilor sau a teraselor în spații care să acomodeze atât din punct de vedere funcțional cât și estetic noul mod de lucru și de viața din această perioadă. Mulțumim, de asemenea, echipei JLL care ne-a fost alături și a finalizat cu succes această tranzacție.”

Octavian Siman, managing director World of Hand Tools, declară: „Acum patru ani, în 2016, grupul World of Hand Tools S.R.L. semna primele contracte cu marile lanțuri de retail prezente pe piața din România. Un an mai târziu, în 2017, deschideam primul birou de vânzări aici. Astăzi, la aproximativ patru ani de la primul contact cu piața locală, produsele noastre pot fi găsite în 1500 locații din țară. Ne-am dezvoltat foarte mult la nivel național pe cele trei canale de vânzări IKA, Casic retail și, desigur, cel de vânzări online, în ultimii doi ani. Decizia de a pune bazele unui nou centru de distribuție în România este pasul firesc pentru consolidarea poziției noastre în regiune, iar amplasamentul privilegiat, calitatea spațiilor și facilitățile pe care P3 Bucharest A1 le oferă, nu fac decât să reconfirme că am făcut alegerea corectă.”

Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania, adaugă: ”Această tranzacție este rodul muncii în echipă cu World of Hand Tools, pentru a identifica cea mai bună soluție pentru dezvoltarea afacerii în România. Încrederea pe care clientul nostru ne-a acordat-o în acest proces vine ca urmare a unei bune colaborări pe care am avut-o în ultimii 4 ani. Ne bucurăm să contribuim încă o dată la performanța foarte bună pe care piața logistică și industrială din România a înregistrat-o în acest an. Evoluția pieței are la bază pe de o parte nevoia de spații suplimentare a chiriașilor și pe de altă parte preocuparea acestora de a se muta în spații moderne și construite la cele mai înalte standarde așa cum este proiectul P3 Bucharest A1”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitorii internaționali din Cluj s-au aliat oficial

Articolul următor

Expresul Brașov – Constanța va merge cu până la 160 km/h

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share