Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua de clinici DigiRay, preluată de un fond de investiții

Antreprenorul zălăuan Cristian Pop a cedat pachetul majoritar al rețelei DigiRay, administrat de societatea Clinica Dentară, fondului de investiții Black Sea I.

„Suntem onorați să anunțăm că DigiRay a devenit partener al fondului de investiții Black Sea Fund (BSF). DigiRay urmărește o dezvoltare continuă în următorii ani, facilitând astfel accesul la servicii de imagistică și tehnică dentară la cel mai înalt nivel.

Din acest motiv am decis să încheiem un parteneriat cu BSF, care deține peste 20 de ani de experiență în domenii precum private equity și administrarea activelor, activități în domeniul investițiilor și achizițiilor, precum și management financiar”, a anunțat Cristian Pop.

Rețeaua cu locații în șase orașe este gestionată de societatea Clinica Dentară. Fondul de investiții deține un capital de 43 milioane de euro. Este a doua tranzacţie pentru BSF, care investeşte între 4 şi 8 milioane de euro în companii mici şi mijlocii româneşti cu potenţial de creştere şi expansiune la nivel internaţional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Articolul următor

Clujenii de la Kesz ridică viitorul sediu al ING Tech

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share