Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Kesz ridică viitorul sediu al ING Tech

Compania de construcții Kesz România lucrează la concretizarea proiectului Dacia 1, dezvoltat în capitală de grupul belgian Atenor.

“Proiectul se află la intersecția Bd. Dacia cu Calea Victoriei, pe artera de legătură între Guvernul și Parlamentul României. Această investiție combină reabilitarea patrimoniului construit cu arhitectura contemporană.

Complexul este format din trei clădiri: reabilitarea complexă și completă a Casei Cesianu; fostul teatru sovietic, care a stat multă vreme gol, cu fațada monument istoric, motiv pentru care trebuia să o protejăm și să osprijinim cu o structură metalică; noua clădire de birouri clasa A, cu exigențe și soluții de ultimă generație”, conform reprezentanților Kesz România.

Complexul va găzdui birourile ING Tech, hub-ul global de software development al grupului olandez, care a închiriat un spaţiu de 13.000 mp pentru noul sediu al companiei. Antreprenor general este Kesz România. 

Aceasta execută lucrări de consolidare, reparare, restaurare şi punere în valoare a Casei Cesianu; dar și consolidarea, remodelarea, supraetajarea şi extinderea spaţiilor tehnice ale fostei săli de teatru. Proiectant general și de arhitectură este Studio 10.

Total
38
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețeaua de clinici DigiRay, preluată de un fond de investiții

Articolul următor

Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

Citește si:
Total
38
Share