Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ANFP implementează E-bugetar: baza de date cu circa 1,3 milioane de funcționari

Violeta Vijulie, președintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), a semnat contractul de finanţare a proiectului Transparență și competență în sectorul public, cod SIPOCA 870, implementat în parteneriat cu Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj – Napoca. Procedura de semnare s-a realizat în totalitate în format electronic.

Valoarea totală a acestui proiect este de 12.221.760,00 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE este de 10.078.063,57 lei, iar valoarea cofinanţării eligibile este de 1.574.580,14 lei. Durata de implementare a activităţilor este de 24 de luni.

Proiectul, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, este unul foarte important pentru activitatea ANFP. Prin intermediul acestuia se vor desfăşura activităţi care vor contribui la eficientizarea managementului resurselor umane şi a sistemului funcţiei publice.

Obiectivul meu principal ca preşedinte al ANFP este să aduc prestigiu funcţiei publice. Pentru acest lucru este nevoie de o schimbare de paradigmă, iar una dintre condiţiile esenţiale este colaborarea dintre stat, mediul academic şi mediul privat. Proiectul E-bugetar, pentru care tocmai am semnat contractul de finanţare din fonduri europene, este un prim şi foarte important pas în acest sens”, a declarat Violeta Vijulie, președinte ANFP.

Prin proiect se vor realiza următoarele activităţi:

  • Dezvoltarea Sistemului Electronic Național de Evidență a Ocupării în Sistemul Public – E-bugetar (SENEOSP);

  • Pilotarea Concursului național pentru funcționarii publici;

    – Instruirea a 7.500 de persoane pe domeniile managementul resurselor umane și digitalizare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitățile antreprenoriale ale Ardealului

Articolul următor

Soluția etalon pentru tratamentul de iarnă în pomicultură

Citește și:
Citeste mai mult

Se modernizează Tabăra Moneasa

Pe lista de investiții majore ale Consiliului Județean Arad în 2022, unul dintre obiectivele majore în domeniul cultură…
Citeste mai mult

Dimex 2000 amenajează malurile Cibinului

Trei societăți de construcții vor pune în valoare malurile râului care traversează municipiul Sibiu în cadrul unui proiect…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share