București Real Estate Ultimele stiri

Casta.eu: Militari, Titan și Berceni, cartierele cu cele mai multe apartamente scoase la vânzare în ultimele 3 luni. Peste 1.500 de proprietari au cerut ofertă instant prin serviciul InstaBuy

Peste 1.500 de proprietari de apartamente din București și-au scos în ultimele trei luni la vânzare imobilul prin serviciul online inovator InstaBuy, prin care platforma imobiliară Casta cumpără apartamente cu plata cash. Dintre acestea, 25% au fost acceptate și au primit oferte ferme pentru achiziția lor directă de către Casta, parte din grupul Neogen. Valoarea medie a ofertelor ajunge la aproximativ 73.000 euro.

Cu InstaBuy, proprietarii de apartamente au la îndemână o soluție rapidă, sigură și confortabilă de a-și vinde imobilul într-un timp record, de 10 zile, pe baza unei evaluări corecte în raport cu ofertele existente în piață și pe baza unor criterii pre-stabilite. Soluția Casta se adresează în prezent proprietarilor de garsoniere și apartamente din București și vizează inclusiv imobilele care sunt ipotecate la bancă.

Dintre cele peste 1.500 de oferte analizate până acum de către Casta, prin serviciul InstaBuy, principalele cartiere de unde s-au înregistrat cererile depuse pe site sunt Militari, Titan și Berceni. Cele mai multe dintre proprietățile ofertate sunt apartamente cu două camere (42,4%), urmate de apartamentele cu trei camere (35%), cele cu patru camere (12,1%) și garsoniere (11,5%). Valoarea medie a ofertelor ajunge la 72.992 euro, în linie cu prețurile medii de tranzacționare raportate în ultimul trimestru în București.

„În termen de 3 zile de la solicitarea vânzătorului, în condițiile în care anunțul este complet, trimitem oferta de achiziție. Evaluarea o facem intern, remote, cu ajutorul unei echipe experimentate în domeniu, cât și cu ajutorul unui sistem integrat de evaluare a proprietăților care analizează atât aspecte care țin de apartamentul evaluat, cât și de condițiile de piață și ofertele similare. Ulterior, informațiile introduse în anunț, care au stat la baza emiterii ofertei, sunt verificate în cadrul unei vizite, urmând ca juriștii noștri să efectueze și o evaluare juridică pentru confirmarea tranzacției. Vânzarea efectivă se poate face, în condiții normale, în 3 zile de la obținerea acordului juridic. Până acum, pentru ofertele analizate, timpul efectiv de la ofertare până la încasarea prețului de care client a fost de 10 zile”, a declarat Horea Crăciun, directorul general al Casta.eu.

Pentru a beneficia de soluția InstaBuy, proprietarii trebuie să solicite o ofertă pe platforma Casta.eu, oferind, responsabil, toate detaliile apartamentului. În cel mult 3 zile, primesc o ofertă fermă, cu plata cash, pentru imobil, simplu și transparent, și au garanția că pot încheia tranzacția într-un timp foarte scurt (până la 10 zile în cazul imobilelor care nu sunt ipotecate), fără bătăi de cap cu vizionări și negocieri directe cu alti potențiali cumpărători. Proprietarii pot decide în termen de 5 zile de la primire ofertei dacă acceptă sau nu oferta de cumpărare Casta.eu.

Platforma Casta.eu oferă proprietarilor de imobile o gamă completă de servicii, de la postarea anunțurilor de vânzare și până la vânzarea instant prin serviciul iBuyer, precum și soluții pentru cumpărători, printre care brokeraj de credite și asistență la găsirea celei mai bune soluții de finanțare pentru finalizarea achiziției casei lor.

Related posts

Două lansări consecutive ale Synevo la Cluj-Napoca și Brașov

Ligia Voro

Administrator desemnat pentru Eminescu Office

Ligia Voro

Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Mihai Pătrulescu se alătură echipei CBRE pentru a coordona departamentul de Investment Properties

redactia

Ministerul Apărării Naționale anunță realizarea în timp record a „izoletei” românești

Ion Surdu

CJ Braşov şi ROMATSA – protocol de colaborare pentru Aeroportul Braşov-Ghimbav

Stefana Muresan

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj organizează campania națională „Donează sânge! Fii erou!”

Ligia Voro

IEAS – ediție aniversară de 15 ani

Ligia Voro

În vizită la reşedinţa de vacanţă din Ibăneşti a Prinţului Dimitrie Sturdza

Stefana Muresan

Cel mai mare proiect de modernizare a municipiului Câmpia Turzii. 9 milioane de euro, din fonduri europene

redactia

Firma românească FintechOS primeşte o investiţie de 14 milioane dolari

Papuc Irina

Fabrica de mobilă din Cehu Silvaniei va angaja zeci de tâmplari

Nora Dumitrescu

Restaurantul Rod reinventează conceptul de meniu

redactia

Organizația Mondială a Turismului: „Aveți răbdare. Stați astăzi acasă, ca să putem călători mâine”. Organizația își suspendă toate evenimentele până la 30 aprilie

Papuc Irina

ABSL a premiat online cele mai inovative proiecte ale industriei de business services

Papuc Irina

E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Ligia Voro

KazMunayGas şi Ministerul Energiei au înfiinţat Fondul de Investiţii în Energie kazah-român, cu investiţii estimate la un miliard de dolari

redactia

Automobile Dacia a produs la Mioveni 32.021 vehicule în primele două luni ale anului

Stefana Muresan

Nordis: Ce apartamente premium se închiriază cel mai repede în 2017

Stefana Muresan

Începe perioada de subscriere pentru listarea Transilvania Broker de Asigurare

Stefana Muresan

Campioni ai Planetei – elevii și profesorii români, provocați să ia parte la un proiect global

Nicolae Pop

Mai multe comune din Maramureș, aproape de faliment

Nora Dumitrescu

Ministerul Agriculturii vrea să legifereze Legea Laptelui ”pentru a scoate falsurile de pe piață”

redactia

Primul strat de asfalt de pe lotul Râşnov-Cristian ar putea fi aşternut până vine iarna

Papuc Irina

Leave a Comment