Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parking subteran nou în Piața Mărăști. Zonă de 10 ha, complet reamenajată

Cartierul clujean Mărăști va fi revitalizat printr-o amenajare pe o suprafață consistentă a arterelor, dar și printr-un parking cu 260 de locuri.

Până în 18 decembrie are loc licitația pentru proiectare privind reamenajarea zonei Piața Mărăști și a străzilor adiacente, dar și pentru construirea unui parking subteran în zona Aleea Bibliotecii care să aibă o capacitate minimă de 260 locuri.

Suprafața de 10 ha propusă spre modernizare va cuprinde Bd. 21 Decembrie 1989 (între Biserica Sf. Petru și sensul giratoriu Piața Mărăști), străzile Fabricii și Aurel Vlaicu, Aleea Bibliotecii, străzile Crinului şi Ciocârliei.

Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru proiectare privind reamenajarea zonei Piața Mărăşti şi a străzilor adiacente, cu construire de parking subteran.

Aceasta cuprinde plan urbanistic zonal, expertiză tehnică, studii specifice tipului de investiție, studiu de fezabilitate – realizare parking subteran, documentație de avizare a lucrărilor de intervenții și proiectului tehnic, asigurarea asistenței tehnice în perioada de execuție a lucrărilor.

Prin proiect se va urmări revitalizarea cartierului Mărăști prin reamenajarea Pieţei Mărăşti şi a străzilor adiacente. 

Se prevede realizarea unui parking subteran, amenajarea spaţiilor publice și dotarea acestora cu echipamente cu tehnologie de tip Smart City, instalarea rețelei de iluminat public stradal, menținerea dimensiunii verzi prin plantarea de aliniamente de arbori și arbuști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PGC Security Expert, o companie etalon în consultanța de securitate

Articolul următor

Sălajul vrea gaz metan în comune. “E de 6 ori mai ieftin decât butelia”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share