Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Abris Capital își modernizează fabricile din Alba și Cluj

Grupul Pehart, controlat de fondul de investiții Abris, a obținut un credit sindicalizat de 51 de milioane de euro care va fi investit în dezvoltarea fabricilor sale din Petrești (județul Alba) și Dej (județul Cluj).

Împrumutul va fi direcționat spre construirea de noi facilități pentru producția de hârtie, investiții în echipamente de ultimă generație pentru creșterea producției și dezvoltarea portofoliului cu noi produse.

Creditul a fost aranjat de un sindicat de bănci, dintre care BCR a acționat în calitate de coordonator, iar ING Bank, Raiffeisen Bank și OTP Bank, ca aranjori principali mandatați. Casa de avocatură Țuca, Zbârcea & Asociații a fost consultant juridic al băncilor creditoare, iar Schoenherr, pentru compania beneficiară.

Societatea deține brandurile Pufina, Alint și Altessa. Creditul o va ajuta în creșterea cotei de piață în țările din Centrul și Estul Europei prin noi produse, branduri proprii. În 2015, Pehart a fost achiziționată de la omul de afaceri Ioan Tecar de fondul de private equity Abris Capital.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Impozite mai mari cu până la 500% pentru proprietarii de terenuri și clădiri neîngrijite din Deva

Articolul următor

Ardealul va face jocurile în Asociația Municipiilor

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share