Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ardealul va face jocurile în Asociația Municipiilor

Primarii a trei localități din Transilvania (Cluj-Napoca, Oradea și Zalău) au fost aleși în conducerea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România (AMR).

În urma voturilor exprimate în Adunarea Generală a AMR, edilul Clujului, Emil Boc, a fost ales ca președinte al organizației, iar cei din Oradea, Florin Birta, și Zalău, Ionel Ciunt, vor fi vicepreședinți. Adunarea Generală a avut loc prin mijloace electronice de comunicare directă la distanţă. Emil Boc va conduce asociaţia pentru următorii patru ani.

Pentru funcţia de vicepreşedinte au mai fost aleși primarii Lia-Olguța Vasilescu (Craiova), Mihai Chirică (Iaşi), Florin Iacob-Ridzi (Petroşani), Viorel Marian Dragomir (secretar general la Brăila) şi Ciprian Ciuciu (purtător de cuvânt la Primăria Sectorului 6 București).

Din CD fac parte și edilii Dan Bobouțanu (Hunedoara), Călin Bibarț (Arad), Nicolae Oancea (Deva), Arpad Antal (Sfântu Gheorghe), Gabor Kereskenyi (Satu Mare), Astrid Fodor (Sibiu), Attila Korodi (Miercurea Ciuc), Allen Coliban (Brașov) sau Ioan Sîrbu (Sighișoara).

Comitetul Director a adoptat o rezoluție prin care cere partidelor parlamentare finalizarea urgentă a negocierilor pentru desemnarea viitorului guvern și ca reprezentanții organizației să fie invitați la discuții pe structura bugetului de stat. În ultimii șase ani, funcţia de preşedinte al asociaţiei a fost Robert Negoiţă (primarul Sectorului 3). AMR a fost fondată în 1990.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Investiția de 10 milioane de euro într-o nouă linie de producție la fabrica din Sebeș folosește tehnologii de ultimă oră, printre primele de genul acesta din lume, susține directorul general al Pehart Grup, Gabriel Stanciu

Abris Capital își modernizează fabricile din Alba și Cluj

Articolul următor

Modificări la Codul fiscal, promulgate de șeful statului: nou termen pentru declarația unică, noi facilități fiscale, dar și noi taxe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share