Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadorul SUA – Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu Florin Birta – primarul Oradiei

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Oradea, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu primarul Florin Birta, la Primăria Municipiului Oradea.

După discuții, cei doi au făcut o declaraţie de presă. În debutul declarației de presă, primarul Florin Birta i-a mulțumit ambasadorului SUA pentru prima sa vizită la Oradea, menționând că această vizită este o dovadă clară a interesului Statelor Unite ale Americii pentru un parteneriat dintre SUA și România la un nivel teritorial, iar aprecierile făcute de către Excelența Sa în discuțiile avute confirmă faptul că Oradea este pe o direcție bună, precum şi rezultatele unei echipe implicate și dedicate.

„Discuțiile avute au reafirmat încă o dată că parteneriatul strategic dintre România și SUA este unul de interes, unul care este pus în valoare și nu doar uitat pe un raft al diplomației. Trebuie să mai amintesc că în Oradea, de 10 ani, funcționează un centru de excelență NATO în domeniul HUMINT, ceea ce pune orașul nostru pe harta NATO, singurul proiect politico-militar care uneşte cele două maluri ale Atlanticului. De aceea mulțumesc încă o dată Excelenței Sale pentru această vizită, pentru discuție și pentru posibilitatea de a ne întâlni”, a declarat primarul Birta.
Adrian Zuckerman a fost încântat de Oradea

La rândul său, Excelența Sa Adrian Zuckerman s-a declarat încântat de orașul Oradea, și a mulțumit pentru ospitalitatea primarului și a orașului. „E o mare plăcere să fiu aici, este un oraș foarte frumos și ceea a ce s-a întâmplat în Oradea în ultimii 10-12 ani este absolut uimitor, orașul s-a dezvoltat într-un fel în care și celelalte orașe din România ar trebui să se dezvolte. Sper ca toată România să se dezvolte în acest fel, deoarece această țară are un potențial absolut enorm atât economic, cât și industrial sau în sectorul agricol. I-am spus d-lui Birta că noi de la ambasadă și SUA suntem pregătiți să ajutăm Oradea în orice fel putem ca să continue această dezvoltare a orașului și aștept să vin înapoi în viitorul apropiat să ne întâlnim din nou și să discutăm posibilitățile prin care putem colabora cu orașul”, a spus ambasadorul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inspecțiile fiscale, anularea unor acte ale Fiscului sau competența de soluționare a contestațiilor contra actelor fiscale: modificări la Codul de procedură fiscală

Articolul următor

Campionatul European 2020 al tăietorilor de lemne va fi organizat virtual

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share