Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

Organizezi un eveniment (nunta, botez, banchet, conferinta, eveniment business, etc.) si te intrebi care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau? Cu siguranta iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul reusit – o nunta asa cum ai visat, un botez de poveste sau un eveniment business memorabil. In acest sens ti-ai ales locatia, meniul, muzica si acum esti in punctul in care stabilesti ce ai de facut ca sa creezi o atmosfera exceptionala astfel incat sa te asiguri ca invitatii tai se vor simti bine. Aici intra in discutie cabina foto. Best Events Transilvania iti impartaseste din experienta lui si ti-a pregatit o lista cu principalele 5 avantaje ale unei cabine foto la evenimentul tau.
  1. Da culoare evenimentului tau
Cel mai probabil ai angajat deja un fotograf gata sa surprinda momentele esentiale din timpul evenimentului. Totusi, o cabina foto te poate ajuta mai mult decat crezi. Lipsiti de retineri, toti invitatii se pot poza asa cum isi doresc. Ce parere ai de o poza cu unchii tai care zambesc larg, dezinhibati, iar pe cap au niste palarii de tip sombrero sau de o poza cu bunicii care se se amuza purtand peruci si niste ochelari colorati gigantici? O cabina foto va captura aceste momente unice si le va pastra pentru totdeauna intr-o fotografie. Indiferent de varsta, invitatii tai vor face poze in ipostaze inedite care nu se compara cu pozele in care oamenii stau drepti ca in pozele de buletin. Deci, aceste fotografii sunt altfel decat cele pe care le face fotograful. Fara sa gresim cu nimic, putem afirma ca o cabina foto iti asigura ore intregi de momente de divertisment.
  1. Garanteaza distractie maxima si aduce oamenii impreuna
Un photobooth combate monotonia. Este acel condiment care se potriveste de minune oricarui tip de eveniment, fie ca este vorba de tipul business (conferinte, lansari de produse, etc.) sau privat (nunta, botez, majorat, etc.) Te intreb: ce facem cu oamenii pentru care dansatul este cel putin o provocare si cu neastamparatii cei mici care se plictisesc foarte repede? In zona photobooth-ul o sa vezi mereu oameni razand cu gura pana la ureche. Chiar si cel mai timid coleg al tau va lasa rusinea de-o parte si se va alatura la poze. Ai grija ca sunt cei mai periculosi, ei fac pozele cele mai trasnite. Cand veti reveni la masa va veti amuza copios de fetele caraghiose pe care le-ati avut. Si uite asa apar multe zambete si photobooth-ul devine motiv de conversatie. Intotdeana este coada la cabina foto, invitatii vor adora sa faca poze profitand de toate accesoriile amuzante si evitand sa ”stea drepti ca la fotograf”. Best Events Transilvania are o recuzita foarte bogata de accesorii ce include: peruci, palarii de toate felurile, ochelari de diferite dimensiuni si culori si props-uri cu mesaje amuzante.
  1. Fotografii de calitate
Cabinele foto pe care le foloseste Best Events Transilvania sunt ca niste studiouri foto mobile ce dispun de cea mai moderna aparatura si tehnologie: aparate foto DSLR, ecrane cu touch screen, softuri interactive, imprimante foto profesionale, hartie foto, blitz-uri, panouri decorative pentru fundalul pozelor. Toate acestea conteaza foarte mult si se diferentiaza de echipamentele amatorilor. Si ca toata experienta foto sa fie una placuta, cabinele foto sunt intodeauna asistate de operatori profesionisti. Sunt tineri, prietenosi si sunt alaturi de tine si de invitatii tai pe durata evenimentului. Se asigura ca totul este in ordine si totodata stimuleaza distractia.
  1. Pozele sunt disponibile pe loc
Spre deosebire de pozele pe care le face fotograful, pozele facute de cabina foto sunt disponibile pe loc. Indiferent de formatul foto, 10×15 sau 5×15, procesul de tiparire dureaza doar cateva secunde. Best Events Transilvania pune la dispozitie clientilor sai si o galerie online privata cu toate pozele de la eveniment. Astfel, invitatii tai pot sa vada toate pozele si sa le descarce pe calculator. Soft-ul cabinelor permite chiar si trimiterea pe e-mail a pozelor sau partajarea lor pe retelele de socializare.
  1. Foto-marturii
Marturia perfecta – o fotografie amuzanta. Toti participantii primesc un suvenir, care sa le aminteasca de clipele minunate de la petrecere. De ce sa dati invitatilor o bombonica frumos impachetata pe care fie o vor manca instant, fie o vor face uitata? Aceasta moda a disparut de mult. Acum sunt in trend foto-marturiile. Sunt personalizate pentru evenimentul tau (motive, culori, data, locatie, titlul evenimentului, mesaj, etc.), imortalizeaza momente inedite si se poate sa aiba atasati magneti pentru frigider. Pentru orice alte detalii despre serviciile Best Events Transilvania sau pentru o rezervare nu ezita să ne contactezi prin email contact@besteventstransilvania.ro sau telefon / whatsapp 0756641581
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajații din Cluj câștigă mai bine în pandemie

Articolul următor

Care vor fi următoarele autostrăzi funcționale în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share