Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

OLX Group a preluat brokerul de credite Kiwi Finance

Deloitte România a asistat OLX Group în preluarea Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite din România, de la fondul de investiții suedez Oresa. Acordul de preluare a fost aprobat de Consiliul Concurenţei. În urma achiziției, OLX Group devine unicul acţionar al Kiwi Finance și își extinde astfel portofoliul, din care fac parte OLX.ro, Storia.ro şi Autovit.ro, și în zona de servicii financiare. Kiwi Finance se va concentra în continuare pe extinderea geografică și a rețelei de parteneri financiari, pe eficientizarea operațiunilor, precum și pe oferirea de servicii prin intermediul canalelor digitale.

Deloitte România a oferit asistență OLX Group în procesul de due diligence financiar și fiscal. Echipa de consultanță financiară a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, partener coordonator, Marius Vasilescu, director, Vlad Bălan, director adjunct, Bogdan Mazilu, director adjunct și Vlad Bucur, senior associate, iar echipa de experți fiscali a fost formată din Dan Bădin, partener, și Ioana Năstase, senior manager.

„Am fost foarte mulțumiți de colaborarea cu Deloitte România, care are o experiență bogată în fuziuni și achiziții, și aș vrea să mulțumesc echipei pentru profesionalismul și suportul acordat în această tranzacție. Echipa a demonstrat flexibilitate și diligență pe parcursul întregului proiect”, a spus Dumitru Turcanu, CFO Real Estate – Europe, OLX Group.

„În acest proiect, ne-am folosit atât de resursele locale ale Deloitte, prin implicarea echipei multidisciplinare de la București care a lucrat strâns cu clientul, cât și de cele ale rețelei noastre globale, prin colaborarea cu colegii din Deloitte Olanda. Tranzacția subliniază orientarea jucătorilor din toate domeniile către canale digitale tot mai diverse, cu ajutorul cărora își pot îmbunătăți serviciile sau chiar identifica noi oportunități de business”, spus Radu Dumitrescu, partener coordonator consultanță financiară, Deloitte România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania BND Cons a donat cinci nebulizatoare pentru spitalele din Bihor

Articolul următor

Angajații din Cluj câștigă mai bine în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share