Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania BND Cons a donat cinci nebulizatoare pentru spitalele din Bihor

Cinci spitale din linia I din județul Bihor au primit vineri, 18 decembrie 2020, gratuit nebulizatoare medicale Cube S, aparate performante de ultimă generație, utilizate în dezinfecția terminală a unităților medicale. Unitățile sanitare care beneficiază de donație sunt Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, Spitalul Municipal „Dr. Pop Mircea” Marghita, Spitalul Orășenesc Aleșd, Spitalul Municipal „Ep. N. Popovici” Beiuș și Spitalul Orăşenesc Ștei.

Aparatele, în valoare totală de 15.000 euro, au fost oferite spitalelor cu sprijinul prefectului Dumitru Țiplea, de către compania românească BND Cons. Nebulizatoarele Cube S, patentate și produse în România, funcționează prin pulverizarea soluțiilor dezinfectante în picături fine, creând o ceață densă de microparticule, care decontaminează complet orice spațiu închis. Această tehnologie este utilizată în special în spații mari pentru a dezinfecta aeromicroflora și suprafețele sau echipamentele care trebuie dezinfectate rapid.

BND Cons, producătorul gamei de nebulizatoare Cube Atomizers, cel mai mare producător de nebulizatoare de standard medical din Europa de Sud-Est, cu o capacitate de producție de până la 10.000 de unități lunar, a demarat o campanie de responsabilitate socială prin care dorește să sprijine unitățile medicale din România în efortul de tratare și protejare al pacienților. În cadrul acestei campanii, în colaborare cu autoritățile locale și instituțiile prefectului aleg unitățile medicale care au nevoie stringentă de aceste produse și primesc sub forma de donații nebulizatoare medicale Cube S cu capacitate de pâna la 500 mc „Nebulizatoarele Cube Atomizers sunt produse care înglobează tehnologie de top și pot dezinfecta spații de până la 100.000 mc la o singură dispersie. Sunt produse în România și în acest moment sunt comercializate în Uniunea Europenă, SUA, Australia și Orientul Mijlociu. Politica companiei BND Cons este să faciliteze achiziția acestor aparate de către unitatile medicale, instituții și companii private din Romania, astfel încât în acestă perioadă pandemică să ne putem proteja cât mai bine și să regăsim cât mai curând o formă de normalitate care să ne facă viața mai sigură și confortabilă”, a declarat reprezentantul companiei, Radu Ion.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru asocieri își dispută primul bazin acoperit de înot al Zalăului

Articolul următor

OLX Group a preluat brokerul de credite Kiwi Finance

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share