Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru asocieri își dispută primul bazin acoperit de înot al Zalăului

Construirea celui dintâi bazin acoperit din reședința de județ a Sălajului a atras oferte din partea a patru asocieri interesate de ridicarea obiectivului.

Potrivit Companiei Naționale de Investiții (CNI), devizul estimat al proiectului este de 8,9 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Aceasta a pornit procedura de licitație pentru construirea bazinului de înot în 22 octombrie. 

La termenul limită pentru depunere, 19 noiembrie, au fost înregistrate patru oferte: Da Vinci Construct & Proiect – Proexco; Avril – Cubicon Invest; Best Chance – Delta Antrepriza de Construcții și Montaj 93 – Scuar SRL; Masterclass AG – Project Office – Migifra.  

CNI are temen ca până la 14 aprilie 2021 să facă evaluarea tehnică, după care să o finalizeze pe cea financiară, iar dacă totul decurge conform graficului lucrările ar putea să înceapă în mai 2021, conform Monitorul de Sălaj.

Compania de stat va susține finanțarea bazinului didactic din cartierul Dumbrava Nord. Proiectul de dezvoltare locală a primit undă verde de la guvern care constă în aprobarea indicatorilor tehnico-economici și introducerea la finanțare a proiectului privind construirea bazinului de înot didactic pe str. Făgetului.

Construcţia se adresează uzului didactic, cu posibilă utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlar. Bazinul este proiectat ca să respecte normele europene şi naţionale pentru obiective de acest gen utilizate în cadrul educaţional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Campionatul European 2020 al tăietorilor de lemne va fi organizat virtual

Articolul următor

Compania BND Cons a donat cinci nebulizatoare pentru spitalele din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share