Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru oferte pentru linia de sortare a Poștei Române din Cluj

Mai multe oferte au fost depuse după mărirea prețului de pornire la licitația pentru modernizarea centrului de tranzit poștal din Cluj-Napoca, față de nicio companie la precedenta procedură.

Asocierea Boewe Systec Austria – RoSystec, Falcon Autotech (India), Toshiba Europe și UTI Facility Management au depus oferte la licitația reluată de Compania Națională Poșta Română (CNPR).

Aceasta vizează dotarea centrului de tranzit cu o linie de sortare automată a corespondenței și coletelor, contract în echivalent de 3,1 milioane de euro.

Livrarea liniei de sortare, destinată dezvoltării capacității de procesare a coletelor și trimiterilor Prioripost (curierat rapid), trebuie efectuată în termen de doi ani de la semnarea contractului, comparativ cu 150 de zile la precedenta licitație.

Cu afaceri de peste 1 miliard de lei în 2019, Poșta Română are 23.500 salariați și o rețea teritorială de 5.600 de unități. CNPR este controlată de Ministerul Comunicațiilor – 93,52% și de Fondul Proprietatea – 6,48%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Care vor fi următoarele autostrăzi funcționale în Ardeal

Articolul următor

Cartierul Nufărul I din Oradea se va încălzi cu energie geotermală din fonduri UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share