Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADLO va prelua în administrare parcurile industriale din județul Bihor

În cadrul ședinței Consiliului Local de săptămâna trecută s-a aprobat faptul că, în urma deciziei comune a Consiliului Județean Bihor și a Primăriei Oradea de a unifica parcurile industriale din Bihor, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) va prelua în administrare parcurile industriale din Bihor. În primul rând, se va lua în administrare terenul de la cele trei parcuri, 109.000 mp din comuna Tileagd, 50.000 mp din Săcuieni și 68.000 mp din comuna Tămășeu. După ce aceste terenuri vor fi preluate în administrare de la Parcuri industriale Bihor, se va cere ministerului de resort transformarea titlurilor de parcuri industriale la ADLO.

O consider o soluție bună, pentru că colegii noștri de la ADLO au dovedit că au experiență, profesionalism și sunt dedicați, acest lucru putând fi demonstrat și prin cifrele pe care le avem – 410 milioane de euro investiții private în parcurile industriale din Oradea, peste 8500 de locuri de muncă și peste 104 companii rezidente în aceste parcuri și cred că vor face aceeași treabă la fel de bună și în județul Bihor”, a declarat primarul Oradiei Florin Birta.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

10 Years of EMS FLOOR GROUP | Bucharest - skyline transformation 2025

Articolul următor

Sondaj FintechOS: Industria financiară nu va putea supraviețui fără transformare digitală - o necesitate pentru a fi competitivă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share