Digitalizare IT&C Slider Ultimele stiri

Telekom și Microsoft extind parteneriatul

Grupul Deutsche Telekom și Microsoft Corp. anunță o extindere a parteneriatului lor, care va ajuta companiile de toate dimensiunile să-și accelereze inițiativele de cloud și transformare digitală.

Pentru multe companii, cloud-ul reprezintă o oportunitate de a reduce costurile IT, de a crește flexibilitatea și de a accelera inovația. Cu toate acestea, pentru a profita din plin de cloud computing, este nevoie de o rețea de înaltă performanță, care să poată fi adaptată pentru a satisface cerințele tehnologice în creștere. Prin combinarea capabilităților de cloud și AI ale Microsoft cu serviciile de telecomunicații și Cloud Migration Framework de la Deutsche Telekom, clienții vor putea să își mărească productivitatea, să realizeze operațiuni mai rapide și mai eficiente.

Am convenit asupra cadrului pentru creșterea strategică comună pe termen lung, alături de partenerul nostru Microsoft. Suntem încântați. Acest parteneriat ne va permite să îmbunătățim serviciile oferite clienților noștri. De asemenea, ne vom sprijini reciproc în procesul de digitalizare și dezvoltare a rețelei”, a spus Adel Al-Saleh, membru în Consiliul de Administrație al Deutsche Telekom și CEO al T-Systems.
Transformarea digitală nu a fost niciodată mai urgentă. Știm că următorul deceniu de performanță economică pentru fiecare afacere, fie ea mare sau mică, va depinde de investițiile digitale realizate astăzi”, a declarat, la rândul său, Jean-Philippe Courtois, vicepreședinte executiv și președinte Microsoft Global Sales, Marketing and Operations.

Infrastructură cloud de încredere pentru accelerarea inovației în afaceri

Livrarea de aplicații software sigure și puternice necesită o infrastructură IT modernă. Pentru a accelera inovația în afaceri, Deutsche Telekom intenționează să migreze majoritatea sarcinilor interne de lucru IT către public cloud până în 2025, iar Microsoft Azure reprezintă un pilon principal al acestei strategii. Prin intermediul unui program de instruire la nivelul întregii companii, mii de angajați Deutsche Telekom vor învăța cum să maximizeze beneficiile Azure.

Mutarea modului de lucru în cloud este una dintre zonele vizate ale parteneriatului. Din punct de vedere istoric, mainframe-urile au fost concepute ca servere de mari dimensiuni pentru a rula operațiuni online cu volum mare și procesare în serie. Folosind mainframe-uri bazate pe cloud, companiile pot furniza servicii noi pe baza cerințelor în continuă evoluție ale clienților, fără a moderniza hardware-ul vechi. Aceasta înseamnă că firmele pot avea continuitate în afaceri și eficiență energetică, reducând în același timp costurile hardware și cele operaționale.

Pentru a beneficia de avantajele cloud computing-ului pentru procesele critice aferente afacerilor, cum ar fi planificarea resurselor întreprinderii și gestionarea lanțului de aprovizionare, Telekom își sprijină clienții prin mutarea mediilor SAP către Azure. Soluțiile SAP pe Azure oferă securitate avansată, continuitatea afacerii și reduc cheltuielile hardware, oferind un avantaj start-up-urilor și organizațiilor de mici dimensiuni.

 

Related posts

Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt, împrumut de 15 milioane lei pentru cel mai mare complex rezidențial din Timișoara

Stefana Muresan

Peste 12.000 de hectare de teren vor fi reîmpădurite în 2019; buget de 193 mil. lei

Stefana Muresan

Club Aventura Praid, unicul parc subteran de aventură din Europa. Investiţie de circa 250.000 de euro

redactia

Andrei Ianculescu recrutat pentru coordonarea departamentului de Project Management

Ligia Voro

Ministerul Finanțelor redeschide în noiembrie o emisiune de obligațiuni în euro în sumă de 200 milioane de euro

Papuc Irina

Drumul județean Salonta – Tinca costă peste 18 milioane de euro

Traian Dan

„Research for UNITA” (Re-UNITA) – un proiect de două milioane de euro, câștigat de Universitatea de Vest Timișoara, în linia de finanțare deschisă de programul Horizon 2020

Nicolae Pop

Fiscal disputes: sensitive issues regarding tax audits

Transilvania Business

Lista măsurilor fiscal-bugetare anunţate de ministrul Economiei

redactia

Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, cele mai bune servicii de transport

Stefana Muresan

Cine sunt anonimii care au pus Oradea pe harta proiectelor europene

Stefana Muresan

Dacia Plant a lansat un nou produs românesc de igienizare a mâinilor. Capacitatea de producție: 55.000 de flacoane pe lună

Ion Surdu

S-a relansat licitația pentru distribuția gazelor naturale în comuna Sânmartin

Traian Dan

24REAL: masini gratis pentru birou inchiriat

Papuc Irina

Un miliardar suedez de 92 de ani controlează circa 1.200 ha de teren agricol în Banat

Stefana Muresan

„Regulile jocului” în urbanismul clujean, explicate în format 3D

Nora Dumitrescu

Aproximativ 2.800 firme cu capital maghiar, în Bihor. Biroul din Oradea al Casei de Comerţ din Ungaria, cea mai prolifică activitate dintre cele 22 din Europa centrală

Stefana Muresan

Licitație pentru o bază sportivă modernă la Aiud: investiție de peste 1 milion de euro

Ion Surdu

România, motor de creștere în 2019 pentru WDP

Ligia Voro

Producătorul berii Albacher şi al apei Borsec ia 29 de milioane de lei de la stat pentru noi investiţii

redactia

O nouă localitate, racordată la rețeaua publică de apă potabilă a Clujului

Stefana Muresan

Titlurile de stat Tezaur emise de Fisc pot fi cumpărate și în luna februarie

Traian Dan

UNCAPI & Cooperativa Țara Mea: Prețurile alimentelor de bază în perioada Paștelui

Stefana Muresan

Building Home Bucharest 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment