Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Telekom și Microsoft extind parteneriatul

Grupul Deutsche Telekom și Microsoft Corp. anunță o extindere a parteneriatului lor, care va ajuta companiile de toate dimensiunile să-și accelereze inițiativele de cloud și transformare digitală.

Pentru multe companii, cloud-ul reprezintă o oportunitate de a reduce costurile IT, de a crește flexibilitatea și de a accelera inovația. Cu toate acestea, pentru a profita din plin de cloud computing, este nevoie de o rețea de înaltă performanță, care să poată fi adaptată pentru a satisface cerințele tehnologice în creștere. Prin combinarea capabilităților de cloud și AI ale Microsoft cu serviciile de telecomunicații și Cloud Migration Framework de la Deutsche Telekom, clienții vor putea să își mărească productivitatea, să realizeze operațiuni mai rapide și mai eficiente.

Am convenit asupra cadrului pentru creșterea strategică comună pe termen lung, alături de partenerul nostru Microsoft. Suntem încântați. Acest parteneriat ne va permite să îmbunătățim serviciile oferite clienților noștri. De asemenea, ne vom sprijini reciproc în procesul de digitalizare și dezvoltare a rețelei”, a spus Adel Al-Saleh, membru în Consiliul de Administrație al Deutsche Telekom și CEO al T-Systems.
Transformarea digitală nu a fost niciodată mai urgentă. Știm că următorul deceniu de performanță economică pentru fiecare afacere, fie ea mare sau mică, va depinde de investițiile digitale realizate astăzi”, a declarat, la rândul său, Jean-Philippe Courtois, vicepreședinte executiv și președinte Microsoft Global Sales, Marketing and Operations.

Infrastructură cloud de încredere pentru accelerarea inovației în afaceri

Livrarea de aplicații software sigure și puternice necesită o infrastructură IT modernă. Pentru a accelera inovația în afaceri, Deutsche Telekom intenționează să migreze majoritatea sarcinilor interne de lucru IT către public cloud până în 2025, iar Microsoft Azure reprezintă un pilon principal al acestei strategii. Prin intermediul unui program de instruire la nivelul întregii companii, mii de angajați Deutsche Telekom vor învăța cum să maximizeze beneficiile Azure.

Mutarea modului de lucru în cloud este una dintre zonele vizate ale parteneriatului. Din punct de vedere istoric, mainframe-urile au fost concepute ca servere de mari dimensiuni pentru a rula operațiuni online cu volum mare și procesare în serie. Folosind mainframe-uri bazate pe cloud, companiile pot furniza servicii noi pe baza cerințelor în continuă evoluție ale clienților, fără a moderniza hardware-ul vechi. Aceasta înseamnă că firmele pot avea continuitate în afaceri și eficiență energetică, reducând în același timp costurile hardware și cele operaționale.

Pentru a beneficia de avantajele cloud computing-ului pentru procesele critice aferente afacerilor, cum ar fi planificarea resurselor întreprinderii și gestionarea lanțului de aprovizionare, Telekom își sprijină clienții prin mutarea mediilor SAP către Azure. Soluțiile SAP pe Azure oferă securitate avansată, continuitatea afacerii și reduc cheltuielile hardware, oferind un avantaj start-up-urilor și organizațiilor de mici dimensiuni.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

E.ON România a lansat chatbot-ul Ioana

Articolul următor

Cel puțin două elemente de identificare a plătitorului la plata cu cardul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share