Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Cluj a blocat cursele de Marea Britanie

Conducerea Aeroportului Internațional Avram Iancu (AIAIC) Cluj a luat decizia de a anula toate cursele legate e Marea Britanie, timp de două săptămâni.

Zborurile spre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord se suspendă conform hotărârii nr. 61/20.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. 

Măsura intră în vigoare începând cu data de 21 decembrie, ora 19:00, și este valabilă 14 zile. De asemenea, persoanele care sosesc în România din aceste țări vor intra în carantină pentru 14 zile”, au precizat reprezentanții AIAIC.

Săptămâna trecută, conducerea AIAIC anunța că au fost reluate cursele către mai multe aerogări, între care și cele de Birmingham (Anglia). Cursele reluate sunt Bruxelles – Charleroi, Valencia, Zaragoza, Paris – Beauvais, Nürnberg, Lyon Saint-Exupery, Memmingen – München.

AIAIC va derula proiecte de modernizare  de 261 de milioane de lei pentru care va avea asigurată finanțare europeană, conform Ministerului Transporturilor. Pe AIAIC operează zboruri de linie companiile Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, LOT Polish Airlines.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banii europeni, o resursă doar pentru cei care garantează democrația și statul de drept

Articolul următor

Maramureșul își va face inventarul clădirilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share