Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul menține taxele și amenzile la județ, dar scumpește parcarea la stadion

Taxele și tarifele stabilite la nivel județean vor rămâne aceleași anul viitor. Totuși, cele de la Cluj Arena vor fi majorate cu 30%.       

Consiliul Județean (CJ) Cluj a hotărât, în unanimitate, faptul că taxele și tarifele aferente anului fiscal 2021 rămân la același nivel ca și în prezent.

“Prin păstrarea la același nivel a taxelor și tarifelor practicate de instituția noastră, dar și pe fondul actualei pandemii, dorim să păstrăm o predictibilitate extrem de clară, astfel încât beneficiarii serviciilor oferite să utilizeze, în continuare, serviciile de interes public gestionate de noi.

Deși urmează o perioadă dificilă, preconizăm un nivel de încasare care să se situeze cel puțin la nivelul acestui an”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În baza propunerilor transmise de structurile de resort ale aparatului de specialitate al CJ Cluj, taxele și tarifele locale, dar și cuantumul amenzilor aferente anului 2021 rămân neschimbate.

Ca urmare a introducerii digitializării în instituție și emiterii electronice a unor documente, CJ Cluj a renunțat la practicarea anumitor taxe pentru eliberarea în format scris a respectivelor documente. Direcția de urbanism a eliminat taxele aferente copierii unor documentații de urbanism sau de eliberare a unor formulare specifice.

Din dorința uniformizării tarifelor practicate în cadrul celor două parcări subterane învecinate, Cluj Arena și Sala Polivalentă, CJ Cluj a decis majorarea cu 30% a abonamentului aferent închirierii unui loc de parcare din cele 303 puse la dispoziție sub stadionul județului. Cluj Arena va elimina tarifele aferente ședințelor foto și video pentru grupurile de maximum 10 persoane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Automatizarea procesării documentelor de popriri la 371 de sucursale BCR

Articolul următor

Vlad Iftimie: cred cu tărie în misiunea mediului de business de a se implica activ în viața comunităților

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share