Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brantner și Rosal, dotate cu module de colectare selectivă

Operatorii de salubritate Rosal și Brantner vor organiza colectarea selectivă a deșeurilor în Cluj-Napoca prin 50 de noi puncte gospodărești modulate.  

Acestea suplimentează punctele gospodărești existente în vederea încurajării colectării selective a deșeurilor. Municipalitatea a achiziționat în decembrie 50 de puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

27 dintre acestea au fost deja instalate în cartierele orașului, iar restul vor fi amplasate în perioada următoare. 25 de puncte gospodărești vor fi arondate sectorului operat de Rosal, iar celelalte 25, celui operat de Brantner.

Mai mulți agenți economici și persoane fizice au primit amendă pentru depozitare ilegală de deșeuri pe domeniul public. Primăria a notificat firme Acomin privind obligația contractuală și legală de a nu depune deșeuri pe domeniul public și de a le transporta la o rampă autorizată.

Având în vedere faptul că aceasta nu s-a conformat prevederilor legale, a fost sancționată contravențional cu 20.000 de lei, în baza legii privind gestionarea deșeurilor.

O altă amendă, de 6.000 de lei, plus curățenie pe cheltuiala contravenientului, a fost aplicată pentru depozitare necontrolată de deșeuri pe str. Pomet FN. Municipalitatea clujeană a menționat că va monitoriza toate zonele susceptibile de rampe clandestine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la Neon Lighting au iluminat 14 străzi din Zalău

Articolul următor

Elvețienii de la Alu Menziken vor să deschidă o fabrică de aluminiu în Salonta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share