Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Neon Lighting au iluminat 14 străzi din Zalău

Grupul de produse și soluții de iluminat Neon Cluj a finalizat proiectul extinderii de 2,7 km a rețelei din reședința de județ a Sălajului, în asociere cu societatea publică locală Citadin Zalău.  

La Zalău a fost efectuată procedura de recepție a lucrărilor de extindere a rețelei de iluminat public din municipiu, investiție care cuprinde 14 străzi și 2,7 km de rețea nouă. Lucrările au fost executate de către asocierea Citadin Zalău – Neon Lighting.

Principalele lucrări efectuate constau în linii electrice subterane, montare de stâlpi metalici de iluminat și de aparate de iluminat pe stâlpii noi, prize de pământ pentru stâlpii de iluminat proiectați și amenajare de puncte de racordare.

Străzile cuprinse sunt Văii, T. Arghezi, A. Baconski, M. Eminescu, Pârâului, Pomilor, C. Coposu, Armoniei, Trandafirilor, Hunedoarei, Pretorian, Industriei, S. Bărnuțiu și Sărmaș. Pentru modernizarea și extinderea sistemului, în municipiu este în implementare și un proiect  european (etapa I), care vizează 24 de străzi și 36 km de rețea modernizată și extinsă.

Prin intermediul unui alt proiect finanțat din fonduri europene (etapa II) vor fi realizate investiții pe 76 de străzi, din care pe 66 se vor înlocui corpurile de iluminat, iar pe 10 artere vor fi schimbate în întregime corpurile și rețeaua.

Activitatea grupului Neon este organizată în patru divizii: produse electrice, creație și design iluminat festiv și arhitectural (Neon Lighting), reclame luminoase cu automate electronice programabile (Neon Product), proiectare, execuție și mentenanță de instalații electrice (Neon Service), mobilier și produse decorative din fier forjat (Cosel Caval Styl).

Grupul deține patru magazine și depozite în Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea și Sibiu, două showroom-uri în Cluj-Napoca și Satu Mare. Acesta își propună să devină unul din liderii pieței regionale de soluții și sisteme de iluminat stradal, arhitectural, ambiental și festiv.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Antreprenoriat fără birocrație: noul ministru al Economiei spune că va folosi tehnologia blockchain pentru securizarea informațiilor

Articolul următor

Brantner și Rosal, dotate cu module de colectare selectivă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share