Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Auchan a extins serviciul Auchan Drive în 31 de hipermarketuri din țară

Auchan Retail România anunță implementarea serviciului Auchan Drive în 31 din cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională. Prin intermediul acestuia, clienții își pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermarket Auchan comenzile plasate și achitate online prin intermediul aplicației Auchan, ori a magazinului online www.auchan.ro.

Odată cu acestă nouă opțiune, Auchan face încă un pas în extinderea serviciilor de punere la dispoziție a comenzilor online, completând astfel soluțiile deja existente: serviciul gratuit Click&Collect în hipermarketuri și livrarea la domiciliu la nivel național.

Lansat inițial sub forma unui proiect pilot în cadrul hipermarketului Auchan Ploiești, serviciul Auchan Drive este în prezent implementat în 31 de hipermarketuri din 18 orașe. Clienții pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online, în aplicația sau magazinul online www.auchan.ro. Comenzile vor fi pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore de la plasarea comenzii. Pentru ridicarea comenzilor, clienții sunt așteptați în zonele special amenajate din parcările hipermarketurilor Auchan, unde cumpărăturile le vor fi aduse la mașină în 3 minute de la sosire.

Serviciul Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături: se comandă online, noi pregătim comanda, iar clientul ridică din parcarea magazinului în 2 ore sau în orice altă zi, în intervalul orar care îi convine cel mai bine. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu”, a declarat Laurențiu Furtună, director E-commerce și digital Auchan Retail România.

Potrivit unui studiu local realizat de companie, cei mai mulți clienți care au optat pentru serviciul Auchan Drive au ales această opțiune datorită siguranței oferite, întrucât preluarea cumpărăturilor nu necesită niciun contact fizic. Comenzile sunt pregătite în condiții de deplină siguranță în magazine, iar odată ajunși în zona dedicată din parcarea magazinului, clienții își anunță sosirea iar un angajat Auchan le va aduce cumpărăturile direct la mașină.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Circa 93 milioane de lei pentru rețele inteligente de gaz în Sânmartin Bihor

Articolul următor

Bucharest- skyline transformation 2025: The iconic SkyTower

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share