Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sătmărenii de la Avril, profilați pe lucrări publice în Sălaj

Societatea de construcții Avril Negrești Oaș a reabilitat energetic cinci blocuri de locuințe din Sălaj în cadrul unui proiect pe fonduri europene.  

Recepția la obiectivul de investiții privind creșterea eficienței energetice a blocurilor S18, 18, M6, D22 și P15, din Zalău, a fost finalizată. Ele au fost reabilitate prin intermediul Programului Operațional Regional – axa eficiența energetică a clădirilor rezidențiale.

Principalele lucrări executate constau în izolarea termică a pereților exteriori, izolarea planșeului, schimbarea tâmplăriei de lemn cu termopan, închiderea balcoanelor cu geamuri termopan. Valoarea lucrărilor executate de Avril se ridică la 2,4 milioane de lei.

În vară, Avril a înlocuit societatea clujeană Neon Lighting pe șantierul de amenajare a străzii G. Doja, din oraș, pe care îl gestiona alături de Delcar. Montarea stâlpilor de iluminat a fost transferată firmei constructoare, Neon Lightning fiind de acord să cedeze aceste lucrări pentru ca reabilitarea să poată avansa rapid. Proiectul e estimat la 10,1 milioane de lei.

Avril s-a înscris alături de Cubicon Invest Baia Mare la licitația pentru construirea celui dintâi bazin acoperit din Zalău, alături de alți trei ofertanți: Da Vinci Construct & Proiect – Proexco; Best Chance – Delta Antrepriza de Construcții și Montaj 93 – Scuar SRL; Masterclass – Project Office – Migifra. 

Potrivit Companiei Naționale de Investiții, beneficiarul lucrării pentru bazinul didactic din cartierul Dumbrava Nord, devizul estimat este de 8,9 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Lucrările ar putea să înceapă în mai 2021.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bucharest- skyline transformation 2025: The Arc, a new signature for Bucharest

Articolul următor

Noul cartier Pintea Viteazul va costa 5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share