Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce firme fac angajări în Bihor

Numărul locurilor de muncă disponibile în județul Bihor la început de an depășește cu puțin 500. Dintre acestea, 56 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 282 celor cu studii medii sau școală profesională și 109 muncitorilor necalificați.

Majoritatea ofertelor de angajare provin de la angajatorii din parcurile industriale ale Oradiei. Astfel, Plexus caută analiști calitate, analiști servicii clienți, director general, inginer automatist, inginer mecanic, IT-ști, inginer producție, manager de proiect, șef logistică, șef birou, etc. Eberspaecher angajează ingineri producție și analist financiar. Nidec caută administrator baze de date, analist financiar, referent financiar, inginer cercetare în echipamente de proces și proiectant inginer mecanic.

Ebm Past Automotive vrea să angajeze inginer calitate și inginer producție. Celestica are oferte pentru analist cumpărări și inginer de sistem în informatică. Selina caută ingineri construcții civile și ingineri construcții drumuri și poduri. Class Furn are oferte de angajare pentru expert mentenanță, inginer automatizări, inginer proiectant mecanic, planificator, specialist resurse umane.

Ofertele pentru persoanele cu studii medii sunt din domeniile construcțiilor, industriei ușoare, economic, mecanic, serviciilor, gastronomiei și șoferi.

În cazul persoanelor necalificate ofertele se adresează agenților de curățenie, femeilor de servicii, ambalatorilor, montatorilor subansamble și muncitorilor din construcții.

În județ, la Salonta, De Longhi angajează 26 de persoane, atât cu studii superioare cât și cu studii medii, iar VPK Packaging – inginer producție design, electricieni și muncitori cu studii medii.

Locurile de muncă vacante din Bihor: Locuri de munca vacante in Bihor

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Greenfield Băneasa 4, ridicat de Electrogrup

Articolul următor

Care vor fi marile investiții ale anului în Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share