Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Greenfield Băneasa 4, ridicat de Electrogrup

Compania clujeană de infrastructură Electrogrup va demara în această lună construirea unui proiect rezidențial în capitală inițiat de dezvoltatorul Impact.

Ne pregătim pentru începerea lucrărilor la faza a patra a proiectului rezidenţial Greenfield Băneasa, dezvoltat de Impact Developer & Contractor, în valoare de 18,6 milioane de euro”, conform reprezentanților Electrogrup.

Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de 39.374 mp şi constă în cinci blocuri cu 10 etaje, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidenţiale din capitală. Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021, durata lor fiind estimată la un an.

Greenfield Băneasa este prevăzut pe 60 ha, dintre care 18 ha spații verzi în interiorul cartierului, 3.800 de spații wellness și 5.000 ha de spații comerciale. Proiectul cu 7.000 de apartamente se derulează în perioada 2007-2028.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte E-Infra, grup de cinci companii, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

Total
24
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turismul românesc în 2021: „Are şanse de revenire, dar nimeni nu poate estima cât va dura tranziţia”

Articolul următor

Ce firme fac angajări în Bihor

Citește și:
Administrația județeană din Cluj a operaționalizat o funcție nouă în aplicația Ghișeul Unic: cea de notificare a cetățenilor cu privire la o anumită zonă de interes vizată.
Citeste mai mult

Ghișeul Unic va trimite notificări la Cluj

O facilitate nouă a devenit disponibilă în aplicația concepută de forul județean. Administrația județeană din Cluj a operaționalizat…
Citeste mai mult

O nouă pistă de pumptrack la Oradea

O nouă pistă pumptrack pentru biciclete, skateboard-uri, role şi trotinete, a fost recepționată zilele trecute. Este a doua…
Zi de Zi știri economice:
Total
24
Share