Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai mare penitenciar din Belgia, securizat de EMS Floor

Compania de construcții European Multisolutions Systems (EMS) Floor Group Turda a început aplicarea pardoselilor în cel mai mare proiect al său din Belgia: Închisoarea Haren.

“50.000 mp de pardoseală și plinte vor fi aplicate. Estimăm un minimum de 20 de aplicatori/zi în șantier. Sistemul poliuretanic de pardoseală pe care îl aplică echipele noastre are proprietăți specifice pentru a fi potrivit acestei destinații, în care securitatea este cel mai important lucru.

Aici, pardoseala trebuie să adere perfect la stratul suport, iar plinta are unghiurile astfel încât să se evite muchiile ascuțite. Pardoseala este complet monolită și nu are îmbinări. EMS are capacitatea de a accepta proiecte mari oriunde în Europa, având capacitatea de a muta echipele rapid pentru a livra la timp proiectele”, a transmis conducerea societății.

Grupul de firme este implicat și în proiectul Autostrăzii 10, care va lega A1 de A3, între localitățile Sebeș și Turda. Compania fraților Claudiu și Marius Baciu are sarcina de a realiza hidroizolația podurilor de pe acest traseu. 

EMS are 140 de salariați, majoritatea români. O altă lucrare se desfășoară în Ungaria, la o fabrică de medicamente de lângă Budapesta, unde se dezvoltă vaccinuri antitetanos și antidifterice, pentru care compania realizează o pardoseală cu proprietăți antiseptice. 

EMS a mai fost implicată în proiecte în Spania, Franța, Germania. Compania are capital integral românesc, cei doi frați fiind parteneri cu părți egale în afacere. Grupul este format din trei divizii specializate în pardoseli, hidroizolații și recondiționări de pardoseli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Județul Cluj a reziliat patru contracte cu Kiat

Articolul următor

Airbus Helicopters: Producția în România a elicopterului H215M - un proiect de anvergură care va permite României să se alăture clubului exclusivist al țărilor producătoare de elicoptere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share