Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bazinul de înot din Câmpia Turzii, construit de MBS

Lucrările la bazinul didactic de înot de 8,9 milioane de lei vor începe în primăvară, acestea fiind executate de compania de construcții MBS Turda.

Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI). Lucrările vor debuta în primăvară, cu termen de finalizare de un an. Iubitorii sporturilor din Câmpia Turzii vor beneficia astfel de cele mai moderne facilități sportive din zonă.

MBS Group, constructorul viitorului bazin de înot, are în portofoliu câteva mari obiective sportive la nivel național (foto). Printre ele se numără Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, Patinoarul Olimpic din Brașov. Complexul Sportiv de Natație Otopeni, județul Ilfov.

Ultimul este cel mai nou centru de natație din Romania, cu o capacitate de 3.000 de locuri pe scaune, având șapte bazine de înot. “Expertiza constructorului constituie o garanție în plus privind calitatea și rapiditatea lucrărilor”, consideră reprezentanții municipalității.

După finalizarea bazinului, Parcul Municipal Berc va deveni un complex sportiv, dotat cu teren polisportiv, skate park și patinoar. Constructorul turdean va execută în zonă și amenajarea zonei cultural-recreative Trei Lacuri, un proiect de 6 milioane de euro, cu finanțare europeană.

MBS Group, companie controlată de omul de afaceri Gabriel Silagyi, a ieșit din insolvență în urma unei decizii a Tribunalului Specializat Cluj, după activarea planului de reorganizare, în 2013. În acest an societatea a preluat 40% din părțile sociale ale firmei MST General Instal, specializată în lucrări de proiectare și execuție de rețele și instalații sanitare și termice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CATTIA Brașov, incubatorul de afaceri cu business plan elaborat de echipa Iceberg, nominalizat pentru Premiul UE pentru Arhitectură Contemporană

Articolul următor

Fermierii pot solicita sprijinul pentru creșterea animalelor pe trimestrul IV 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share